Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Valóban lopásnak számít?...

Valóban lopásnak számít? Szerintem nem.

Figyelt kérdés

Én loptam volna?

Történet a következő:

Tegnap vásároltam a Decathlonban egy pár QUECHUA cipőt. A kötöző egy részét rajtahagytam, nem foglalkoztam vele. Megvásároltam, kimentem az áruházból. Ma bementem újra vásárolni, mert elfelejtettem, hogy dinamós lámpát és egy sátort is kellett volna vennem a holnapi osztálykirándulásra, de teljesen kiment a fejemből. Mentem a sorok közt, csak úgy megint megnéztem a cipőm kirakatát, ahol láttam, hogy egy olyan cipőt, ami nekem van, valaki sunyi módon kicserélt egy HASZNÁLTRA, azaz a polcra egy használt cipőt cserélt vissza. Eléggé kiakadtam, de nem érdekelt túlságosan. Megvettem ami nekem kellett. (Elfelejtettem korábban leírni, hogy a biztonsági fal befele menet csipogott, mindkét napon, nem csak nekem, több személynek is.)

Viszont mikor kifele mentem, szintén csipogott a fal, és meg is állított egy őr. (nem csak nekem csipogott, de csak engem állítottak meg) Kérte, hogy adjam oda a blokkomat, amit le is ellenőrzött, utána megkérdezte, hogy a cipővel mi a helyzet. Elmondtam, hogy tegnap vásároltam ebben az áruházban, erre fel kérte a blokkját, ami nem volt nálam. Ezek után, bemondott valamit a rádiójába, további őrök jöttek, megjegyezném, elég gáz helyzet volt. Beszélgetés után arra következtettek, hogy loptam a cipőt, de mondtam, hogy nem így volt, haza megyek és visszahozom a blokkját! Nem segített, de kamera felvételt nem mutattak, viszont ki kellett hívni a szüleimet, akikkel kitöltettek egy lapot, amin az szerepelt, hogy én loptam a cipőt. Majdnem sírtam, olyan kínos volt. A szüleim kérvényezték, hogy mutassák meg a videofelvételt, amin szerepelek... Nem voltam ott, szóval nincs bizonyíték. A történtek után elvezettek minket a cipőm helyére, ahol természetesen ott volt a kicserélt használt cipő... stb. A történet vége az volt, hogy bizonyíték hiányában nem csináltak semmit (egyenlőre), de a biztonságiak teéjesen meg voltak győződve, hogy én loptam, vagy kicseréltem a cipőt. Sajnos ezt a szégyent nem tudom lemosni magamról, főleg hogy a szüleimet is odahívták - az egy órás vásárlásból 2 és fél óra lett. Közben mondanom sem kell, hogy mindenki engem bámult, de a drága szüleim legalább tudják, hogy teljesen jogszerűen vettem a cipőt. Mit tehetnék, hogy ez ne forduljon elő többet? Még mindíg nem tudtam túltenni magam rajta, remegek folyamatosan. Soha, de soha többé nem vásárolok a Decathlonban. Esetleg valaki tudna mondani hasonló kellemetlen helyzetet?

15/F

2012. febr. 18. 22:39
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
83%
Én bemennék a blokkal és az arcába tolnám az őrnek, te húgyagyú rohadk ennyit rólad felkiáltással.
2012. febr. 18. 22:43
 2/51 anonim ***** válasza:
94%
Menjetek be a blokkal és kész. Utána meg felejtsd el, kár ezzel foglalkozni... Melyik Decathlonban voltál?
2012. febr. 18. 22:45
 3/51 anonim ***** válasza:
84%
Igen, én is üvöltözve mennék be a blokkal, hogy ugyanúgy mindenki minket nézzen, mint akkor, amikor megaláztak.
2012. febr. 18. 22:49
 4/51 A kérdező kommentje:
Miskolci Decathlon, de mi értelm megint visszamenni? Amúgy voltam már a Budaörsi Decathlonban is, ott még azzal szórakoztak kb. 20 évesek, hogy ide oda mentek a bejáratnál és non-stop csipogott a fal.
2012. febr. 18. 22:49
 5/51 anonim ***** válasza:
88%
menj be a blokkal és akár fel is jelentheted őket! mit képzelnek ezek magukról? undorító...
2012. febr. 18. 22:50
 6/51 anonim ***** válasza:
82%
Én visszamennék és beleírnék a panaszkönyvbe. Persze a blokkok sorszámát is írd bele, hogy igazold magad. Általában az ilyen eseteket kisebb-nagyobb értékű ajándékutalványokkal próbálják kompenzálni a multik.
2012. febr. 18. 22:51
 7/51 anonim ***** válasza:
94%
A blokk meg van, nem? Megmutatnám neki, és biztos van videofelvétel, amit a biztonsági kamera felvett.
2012. febr. 18. 22:51
 8/51 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem mindenképp menj vissza a blokkal! Csak azért is! Sőt: ezt a történetet kezd el interneten terjeszteni, persze nem úgy, hogy veled történt, hanem csak hogy valakivel, hogy vigyázzanak, velük ne történjen meg! Így egyrészt segítesz másoknak, másrészt csinálsz egy kis negatív reklámot a cégnek! Megfelelő visszavágás! Biztos, hogy én sem fogom oda soha betenni a lábam!!!
2012. febr. 18. 22:52
 9/51 anonim ***** válasza:
87%
Elég gáz helyzet, többet ne menj a decathlonba, rohadt szemetek
2012. febr. 18. 22:52
 10/51 Nagilum ***** válasza:
87%

Ez az, keresd meg a blokkot és dörgöld az orruk alá.

Amúgy meg nyugodj meg és próbáld meg elkönyvelni az általános hitványság számlájára. A világegyetem folyamatosan tágul, hogy az emberi kicsinyesség és ostobaság elférjen. Ne izgasd túl magad, ilyen a világ, de ne hagyd magad. Vagy ha ilyen van, hívj rendőrt, ha tudod, hogy igazad van. Bár bennük sem nagyon lehet megbízni... viszont legalább képzettek, nem gagyi kis biztonsági őrök.

2012. febr. 18. 22:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!