Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy éneklek? Elviselhető?

Hogy éneklek? Elviselhető?

Figyelt kérdés

megyek holnap egy musical stúdióba, lesz ének és vers felvételi, szeretek énekelni csak azt utálom hogy nem tudok, félek hogy milyen.. nagyon szörnyű??

http://www.youtube.com/watch?v=wqlq8vdTU9M

http://www.youtube.com/watch?v=ApS9mt_bioI

2012. febr. 3. 18:39
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
nem énekesnek készülök csak van meghallgatás és muszáj
2012. febr. 3. 18:40
 2/16 A kérdező kommentje:
amúgy a népdalt vissszahallgattam és elég furán ejtem a szavakat, amúgy rendesen beszélek, csak így sikerült de majd figyelek
2012. febr. 3. 18:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz a prózával. Esetleg tánccal.
2012. febr. 3. 18:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Hmm... rossznak nem rossz, de szerintem a Megasztárba kiesnél. :D

Szerintem simán át fogsz menni!

2012. febr. 3. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
:-))
2012. febr. 3. 18:52
 6/16 A kérdező kommentje:
uhh ennyire szörnyű?:(
2012. febr. 3. 18:55
 7/16 anonim ***** válasza:
..."szeretek énekelni csak azt utálom hogy nem tudok..."viszont van önkritikád. Az is valami.
2012. febr. 3. 19:01
 8/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon szörnyű. Még szörnyűbb lenne, ha ezt hivatásszerűen akarnád művelni. Zuhanyozás közben, otthon elmegy...
2012. febr. 3. 19:09
 9/16 A kérdező kommentje:
inkább nem megyek...
2012. febr. 3. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Bizony sokan szeretnek enekelni de attol meg nem tudnak. Ne haragudj a kritikaert de nem enekelsz jol egyaltalan. Hamis is, nem szepen formazod a szavakat sem a notaban. Egy musical stubioban ha felvetelizel enekelni TUDNI KELL (musical...) En tudom mert en is jartam fiatal koromban az Arany 10 musical studioba Budapesten... Valamint itt tancolni stb is tudni kellett... De mindegy mert nem ezt kerdezted...
2012. febr. 3. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!