Mennyi az a hőmérséklet, amit még kibírnak az aranyhörcsögök és elviselhető a számukra?
Pl. ha lehűl a szoba 18-19 fokra az már nem jó nekik? Csak azért kérdezem, mert most nem leszünk itthon 3 napig és szerintem nem lesz bekapcsolva a fűtés, amíg mi nem vagyunk és lehet, hogy így lehűl a lakás most mert elég hideg van kint...
És még1 kérdés: Az egyik hörcsögömet haza fogom hozni. Ketrecben van valakinél. Kocsival leszünk, tehát nem kell vele gyalogolni kint. Megfázhat kb. 2-3 perc alatt míg beteszem a kocsiba?? Vagy ennyit még kibír ebbe az ítéletidőben?
18 fok teljesen jó még. Nálunk szinte mindig annyi van, akkor is ha itthon vagyunk, és nem panaszkodtak soha az aranyhörcsögeim :) bélelt kuckóban alszanak, amikor meg felkelnek akkor úgyis mozognak eleget.
Inkább 2-3 percre se vidd ki úgy hogy nem bugyolálod be valamibe, igen megfázhat ennyi idő alatt is. Gondolj bele, ha bent vagy a szobában 25 fokban pólóban majd kimész pár percre a minuszba te is megfázhatsz a hirtelen hőváltozástól. Lehet, hogy nem lenne semmi baja, de ne kockáztass, mer iszonyat hideg van most :S
Köszönöm szépen a választ, akkor valamibe bebugyolálom majd őt! :)
Többiek pedig remélem nem fognak megfagyni, míg nem érünk haza.
Nem kínzom őket, 24 fokos szobában vannak! :)
Sikeresen elhoztam Rágcsikát is, jól kibéleltem meleg törülközővel egy hörcsöggömböt és abba tettem bele amíg beszálltam a kocsiba (kb. 1 perc se volt az egész) :)
Mindenki makk egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!