Új a gépem, és nem tudom milyen programok kellenek hozzá, segítséget kérnék, mik kellenek rá hogy elviselhető fps-em legyen? Paraméterek a leírásban.
Operációs rendszer:Win 7 64 bit
VGA:AMD Radeon HD 6570(1Gb)
HDD:1Tb
RAM:4Gb
PROCESSZOR:Intel iCore i5 4 magos
TÍPUS:Acer Predator G series G3610
(Catalyst Control Centre:VAN)
Ezek közül főleg DirectX a fontos, Adobe Reader természetesen játékhoz nem kell!:D (ha csak nem a "Read Me!"-t akarod olvasgatni:))
Ha az Összes driver frissítve van, főleg a videókarié, akkor nem értem a dolgot, nem találkoztam még ilyen problémával, de ígérem utánakérdezek az (ehhez nálam IS jobban értő:D) ismerősök között.
Talán az Oprendszer lehet a gond!
Nekem i5-ös, 2GB VGA-s, 8GB RAM-os gépem van, és ennek ellenére Win7-en szoktak rajta szarakodni a játékok...:S
De ezt ki lehet küszöbölni egy egyszerű kis "trükkel"!:
Csinálsz egy 5 - max 10GB-os Windows XP partíciót. Minden program, játék, adat marad Win7, oda is telepítsd őket(!), XP egyre kell: játékra! (asszem drivereket ide IS föl kell tenned, mert az C:\windows mappában van, de semmi mást!!)
XP-n is mindent látni fogsz, ami fönn van Wiin7-en, és onnan is fog indítani, szal XPre nem kell semmit sem tenned.
Ez az egy ötletem van. Remélem (neked is) működni fog, mert mondom, én is így csinálom, azzal a különbséggel, hogy szebb napokon összejön 900-1000fps (pl cod 4 ben)is...:S:DD
Remélem tudtam segíteni, de majd még utánakérdezek!;)
Hát Win7-nél ha berakod BIOS alatt a telepítőlemezt ott azt hiszem tudsz vele bűvészkedni, de ezt most nem volt időm kipróbálni...
Mivel friss a gép, ha nincs rajta (még) adat, vagy (sok) program, azt ajánlanám, hogy telepítsd újra Win7-et és akkor nagyon könnyen készíthetsz új partíciót: telepítésné mikor a partícióknál vagy törlöd az eddigit, és "Új"-ra kattintva csinálsz helyette egy olyat ami (10-15 gigával, de ezt rádhagyom, hogy mennyit akarsz az XP-nek, XP össz-vissz 2GB) kisebb, de még nem lépsz tovább (én most, ha nem lenne tiszta, Win7 telepítőről beszélek!) hanem a megmaradt kicsi, XP-nek szánt partíciónyi területet is partícionálod, utána mehetsz tovább a telepítéssel.
Pl.:
Merevlemez: 100GB - Új partíció: 90GB
-marad 10GB, de lehet kevesebb a Windows adatok miatt, ez ne zavarjon!-
Most így állsz: partícionált terület: (C:\) ~90GB
partícionálatlan terület: ~10GB
Új partícó: 10GB
Ez lesz a jó végeredmény: partícionált terület: (C:\) ~90GB
partícionált terület: (D:\) ~10GB
/és alattuk lehet egy ilyen is: rendszeradatok: 10MB, mx 1GB, ezzel ne foglalkozz!/
---------------------------------------------------------
Ez (lenne) a legegyszerűbb megoldás, melynek hátránya, hogy újratelepítés alatt végezhető el.:( De a legegyszerűbb.
Viszont:
Ha minden kötél szakad:
1. C:-rõl minden fájlt átmentesz egy másik merevlemezre.
2. Szabadon átgyurmázod a partíciókat.
3. Visszatöltesz mindent a C:-re.
4a. helyreállító konzolból helyrerakod a bootolást, vagy ha nem jön össze, akkor ...
4b. ... csinálsz egy javító telepítést, ami garantáltan rendberakja a boot dolgokat.
Végeredményként az eredeti, sértetlen állapotú Windowst kapod, hibátlanul átméretezett partíciókkal.
De az 1. jobban ajánlom!;):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!