Mennyire elviselhető a kinézetem?
2012. jan. 26. 21:37
1/12 anonim válasza:
Hát ebből baromira nem derül ki, h hogy nézel ki. Normális alakod van, ennyiből, de ez nem valami jó kép.
2/12 anonim válasza:
Nem tudom ezzel mi a baj, hacsak nem az, hogy kipakolod ide magad.
3/12 anonim válasza:
Nemtudom. Nekem olyan kis vékonykányak tűnsz. Csinálhattál volna jobb képet is. :S
5/12 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs vele. Valoszinuleg onertekelesi zavarod van. Elkezdesz edzwni/sportolni es 10es csaj lehetsz az alap alakod megvan hozza csak el vagy eresztve
6/12 anonim válasza:
nem modellalkatú? inkább csak h.lye. tök vékony vagy és légyszives becsüld meg, mert van akinek ez nem adatott meg. én azért ölöm meg magam hamarosan mert egy visszataszító dagadt senki vagyok.
9/12 anonim válasza:
Szívesen adnék egy puszit a pocidra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!