Mennyire fáj a bölcsességfog műtét? És utána elviselhető?
ha jó az orvosos akkor nem szabad,hogy probléma legye:)
egyébként miért kell kiműteni? nem kerülhető el?
nekem az sztk-s fogorvos ki akarta műteni..elmentem magánfogászhoz..hát mit ne mondjak..megvolt a véleménye az előző diagnózisról..azóta is megvan mind a 4 bölcsességfogam és nincs velük semmi baj (gyorsan le is kopogom:D)
Amig nem okoz panaszt, csak ijesztgetnek a _jóslataikkal_, hogy ez LEHET, meg az LEHET, (de az is lehet, hogy semmi bajt nem okoznak) addig ne hallgass rájuk!
Én vagyok, akinek még mindig fáj a 3,5 év előtti műtét.
A masik "vizszintes" fogam még megvan es semmi bajt nem okozott. És mar tobb olyan velemenyt hallottam, hogy nem szabad bolygatni, a szervezet része, és majd maganak megoldja, hogy hogy nőjön.
Nagyon fontos, hogy Te mit erzel, hogy baj van-e vele, vagy nem. Hogy félsz-e, hogy baj lesz vele, vagy a mutettol felsz jobban. Te dönts, ne hagyd rábeszélni Magad!
nekem nyáron műtötték ki mind a négyet.szerencsére nem volt vele semmi bajom:) persze féltem, de így hogy altattak, kivették egyszerre az összeset, és túlestem rajta egyből,nem volt vészes:D persze szép pocok fejem lett, de kb 4 nap után már lappadt is le.
annyi bajom volt, h a tejes cuccokat egy hétig kerülni kellett.. nekem ez volt a legrosszabb:D meg a horkolós nénik a kórházban xD
de nekem is azért kellett kivenni, mert nem fértek el és torlódtak a fogaim,úgyhogy most éjszakai fogszabályzóm van.
sztem nem kell aggódni, nekem igen alacsony a fájdalomküszöböm, de túléltem ;)
nekem ma vették ki az egyik alsót, mivel vízszintesen nőtt.
nem volt vele panaszom, de jobb félni mint megijedni alapon inkább kiszedettem.
Nekem is a fogszabályzó miatt kellett kiszedni, kaptam balra 1 injekciót, jobbra 4-et !!!, ott valamiért érzékenyebb volt, kiszedték, összevarrták, hazamentem, semmi gond nem volt.
Ha volt torokmandula műtéted ébren, akkor meg sem fog kottyanni. 1 hét után már minden olyan lesz mint régen és a varratok is felszívódnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!