Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyire fáj a bölcsességfog...

Mennyire fáj a bölcsességfog műtét? És utána elviselhető?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 19:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
A fiamnak mind a négyet kiműtötték, olyan 16 évesen, szépen gyógyult.
2011. nov. 18. 19:14
 2/11 anonim ***** válasza:
tesómnak most volt. simán kibírta.
2011. nov. 18. 19:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem ebren vettek ki egyet, 25 percig tartott, eletem legszornyubb elmenye, az azt koveto 2 honapos csontfajdalom pedig avval jart, hogy se nyelni, se beszélni, se aludni nem tudtam, csak üvölteni (napi 6 db Algoflex Forte mellett). A műtét 3,5 éve volt, és azota sem jott rendbe. A masik oldalt igy eszem agaban sincs kivetetni - semmi panaszom nem volt erre a kivettre se.
2011. nov. 18. 19:26
 4/11 anonim ***** válasza:

ha jó az orvosos akkor nem szabad,hogy probléma legye:)

egyébként miért kell kiműteni? nem kerülhető el?

nekem az sztk-s fogorvos ki akarta műteni..elmentem magánfogászhoz..hát mit ne mondjak..megvolt a véleménye az előző diagnózisról..azóta is megvan mind a 4 bölcsességfogam és nincs velük semmi baj (gyorsan le is kopogom:D)

2011. nov. 18. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolso: nem nőtt vizszintesen az alsó? NEkem azért javasolták a kivételt.
2011. nov. 19. 01:41
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem majd most lesz fogszabalyzom es mivel igy is el vannak torlodva ha bolcsesseg fogam kino megjobban elfognak. Az also ketton ellenkezo iranyba toljak az also fogaimat es ha meg fel is rakjak a fogszabalyzot es leveszik es a bolcsessegfogaim visszanonek akkor az egesznek nem volt semmi ertelme ezert javasoltak. Nagyon felek bevallom. Es lehet hogy az egyik felsot is ki kell szedmi :(
2011. nov. 19. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:

Amig nem okoz panaszt, csak ijesztgetnek a _jóslataikkal_, hogy ez LEHET, meg az LEHET, (de az is lehet, hogy semmi bajt nem okoznak) addig ne hallgass rájuk!

Én vagyok, akinek még mindig fáj a 3,5 év előtti műtét.

A masik "vizszintes" fogam még megvan es semmi bajt nem okozott. És mar tobb olyan velemenyt hallottam, hogy nem szabad bolygatni, a szervezet része, és majd maganak megoldja, hogy hogy nőjön.

Nagyon fontos, hogy Te mit erzel, hogy baj van-e vele, vagy nem. Hogy félsz-e, hogy baj lesz vele, vagy a mutettol felsz jobban. Te dönts, ne hagyd rábeszélni Magad!

2011. nov. 19. 22:12
 8/11 anonim ***** válasza:

nekem nyáron műtötték ki mind a négyet.szerencsére nem volt vele semmi bajom:) persze féltem, de így hogy altattak, kivették egyszerre az összeset, és túlestem rajta egyből,nem volt vészes:D persze szép pocok fejem lett, de kb 4 nap után már lappadt is le.

annyi bajom volt, h a tejes cuccokat egy hétig kerülni kellett.. nekem ez volt a legrosszabb:D meg a horkolós nénik a kórházban xD

de nekem is azért kellett kivenni, mert nem fértek el és torlódtak a fogaim,úgyhogy most éjszakai fogszabályzóm van.

sztem nem kell aggódni, nekem igen alacsony a fájdalomküszöböm, de túléltem ;)

2011. nov. 20. 00:32
 9/11 anonim ***** válasza:

nekem ma vették ki az egyik alsót, mivel vízszintesen nőtt.

nem volt vele panaszom, de jobb félni mint megijedni alapon inkább kiszedettem.

2011. nov. 21. 18:26
 10/11 anonim válasza:

Nekem is a fogszabályzó miatt kellett kiszedni, kaptam balra 1 injekciót, jobbra 4-et !!!, ott valamiért érzékenyebb volt, kiszedték, összevarrták, hazamentem, semmi gond nem volt.

Ha volt torokmandula műtéted ébren, akkor meg sem fog kottyanni. 1 hét után már minden olyan lesz mint régen és a varratok is felszívódnak.

2011. nov. 23. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!