Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon gáz?

Szerintetek nagyon gáz?

Figyelt kérdés

Ma reggel felszálltam a vonatra,és ott volt 1 srác.Behúztam volna az ajtót,de ő:-Majd én behúzom ; mire én:-Köszi! -> ezt szerintetek azért csinálta,mert lovagias akart lenni,vagy csak simán bénának nézett?

Aztán beljebb mentem.Lassított a vonat,a leszálló oldalra mentem,a srác a másik ajtónál állt-de ő is ott szállt le.Nyitottam volna az ajtót,de az beragadt... Hátranéztem a srácra ilyen 'kérlek,segíts,mert nem bírom kinyitni' fejjel,ő elmosolyodott,kinyitotta,és maga elé engedett.Megköszöntem,aztán elviharzottam...

A srác nagyon gáznak tart engem?És ti annak tartanátok?

2012. jan. 27. 20:11
 1/5 anonim válasza:
Én inkább ebből azt szűrném le, hogy tetszettél neki
2012. jan. 27. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:
nekem is volt hasonló (csak én a faú vagyok) inkább örültem, hogy segíthettem, és úgy gondoltam, hogy ez a normális
2012. jan. 27. 20:37
 3/5 bogi1 válasza:
juj de cuki ... tuti tetszettél neki ^^ :DD
2012. jan. 29. 19:44
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy írtatok!:)
2012. jan. 29. 19:45
 5/5 anonim ***** válasza:
de aranyoos^^ nem kell rögtön rosszra gondolniii
2012. febr. 6. 21:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!