Borsod-Abaúj-Zemplén megyében élők. Biztonságos Hajdúszoboszlóról Sárospatakra az út? A 2009-es Olaszliszkai esetre gondolok. Egy ismerősöm szeretne Sárospatakon megszállni pár napra.
Te sosem mész át például olyan zebrán, amin már elütöttek valakit? Vagy ha egy útszakaszon történt már (halálos) baleset, akkor arra inkább nem mész?
(De, ugyanaz)
"Körülmények szerencsétlen összejátszása volt az a bizonyos eset is, mint bármelyik baleset."
Á, értem, azok a szerencsétlenül összejátszó körülmények gyilkoltak meg egy embert, a körülmények rugdosták a fejét...
"Á, értem, azok a szerencsétlenül összejátszó körülmények gyilkoltak meg egy embert, a körülmények rugdosták a fejét..."
Nem a lényeget sikerült felfognod. A szerecsétlen körülmény az, hogy ott volt egy gyerek, akit elsodortak. A többi valóban egy kegyetlen gyilkosság.
1. Nem sodorta el Szögi Lajos a gyereket, ez csak a kezdeti cikkekben jelent meg, de nem igaz.
2. Szerintem a kérdező sem elsősorban egy lehetséges baleset, elsodrás miatt aggódik a kérdésében, hanem inkább egy lehetséges bántalmazás/más bűncselekmény miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!