Munkahelyen Te helyettesítesz kollégát-nőt, ha Téged senki nem helyettesít, amíg szabin vagy táppénzen vagy?
Figyelt kérdés
Munkaviszonyom kezdetén a főnök azt mondta, X személy helyettesít engem, ha szabin vagy táppénzen vagyok, én ugyanígy, ha az X személy hiányzik, én teszem.
Viszont az X személy soha nem helyettesít engem. A főnöknek szóltam, azt mondta, szól neki. Azóta sem változott semmi.
Nemrég ismét szóltam, erre a főnök - ellentétben amit korábban mondott, hogy egymást helyettesítjük az X személlyel -, nekem támadt és azt mondta, én helyettesítem az X személyt, az X személynek engem nem, mert....
Ti ezek után helyettesítenétek az X személyt, ha ő soha nem teszi meg?
ma 08:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!