Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szted is a magyarok többsége...

Szted is a magyarok többsége unalmas?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom,h a magyarok többsége nem sportol nincs hobbija, csak dolgozik és a tv előtt rohad. Hétvégén is csak rohadnak otthon. Nem lehet senkit rávenni arra, hogy eljöjjön biciklitúrára vagy focizni. Ez mi miatt van? Viszont diszkóba vagy kocsmázni tudnak. ez már külföldi országban is így van? van egy ismerős, aki Németben lakik, azt mondja, ott teljesen más a helyzet, sportolnak. Nem lehet ezt mind a nehéz anyagi helyzetre fogni, hiszen pl. kimegyek sötétedés után, mindenhol látni,h megy a tv. Itt is lehet látni, h a többség csak panaszkodik,h kövér, de lusta kimenni sportolni!!
2012. jan. 27. 12:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

De hát erről reprezentatív felmérések vannak, például hogy világviszonylatban mennyit tévéznek a magyarok, vagy például a legpesszimistább nép, vagy hogy milyen keveset sportolnak.

Az hogy valaki unalmas egyébként megítélés kérdése, nem mindenkinek ugyanazt jelenti ez a szó.

DE SOHA NEM PÉNZ KÉRDÉSE! Én ha jó idő van esténként futok a patak partján, (kell hozzá cipő, nadrág meg egy póló, az meg már csak van itthon). ha meg hideg van lehet itthon is tornázni, tesóm például jógázik éjszaka. Ha egyedül van az ember lépjen be egyesületbe, járjon szakkörökre. Például természetvédő vagyok így a madártani egyesület programjain szoktam részt venni, vagy a helyi környezetvédő egyesület kirándulásain, akcióin, de van már filmklubb is.

Aki pesti vegyen már elő egy EXIT magazint és nézze végig mennyi helyre mehet el, mennyi mindent csinálhat.

Aki meg ezek után sem képes felállni a tv elől az magára vessen.

2012. jan. 29. 15:29
 22/23 anonim ***** válasza:
Dehogynem pénz kérdése. Dolgozol napi 12 órát mondjuk 70 ezer forintért utána hulla fáradtan hazajösz nem az lesz az első dolgod hogy munka után még el is mennyél sportolni. Egyébként én sportolok de pénz kell hozzá. A futáshoz nem viszont a futásban benne van a monotonítás tehát az hogy mndig ugyanazt csinálod tehát mindig futsz magányosan így a végén elmegy az embernek a kevde. Sportszakkörök pedig drágák.
2013. márc. 19. 21:23
 23/23 anonim ***** válasza:
Unalmasak valóban, de én a franciákat is unom, a svédek túl ledérek, a németek katonásak, és sorolhatnám, talán a marslakók, őket még nem ismerem...
2013. márc. 21. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!