Szted is a magyarok többsége unalmas?
Szerintem is az erdő és egy-egy túra ingyen van, de nem mennek ki az emberek sehová.
3-4 évvel ezelőtt Zsámbékra még nem tudtam úgy kirándulni, hogy a Nyakas-tető ne lett volna tele emberekkel.
MOst meg a válság miatt olyan rossz a kedvük, hogy a saját falujukban sem képesek 2000 m-t legyalogolni.
Igen, lusták, unalmasak és csak panaszkodni tudnak.
Külföldön a tévéből nemcsak a plitika folyik, hanem vannak más jellegű tudományos hírek és érdekességek is. Itt csak Orbán Viktort vagy az épp aktuális vezért kell nézni.
Egyrészt pénz kérdése is, másrészt nincs meg a kultúrája ennek itthon.
Nincsenek normális helyek, ahova huszonévesen el lehetne járni, hát még későbbi életkorban...
Nincsenek klubok, normális szórakozóhelyek.
Másrészt az emberek mentalitása is közrejátszik.
25 éven túl nagyon befásulnak, és nagyon betokosodnak az emberek. Agyilag is, fizikálisan is.
Én két évig éltem Svédországban, rokonaim most is ott élnek, és, amikor hazajöttem próbáltam felvenni a kapcsolatot a régi ismerősökkel.
Hát, megdöbbentő volt!
Egy úgymond "kert partin" sem volt másról szó, csak a nehéz munkahelyekről, a kevés pénzről, az ország sz.ar helyzetéről, és a nyivákolásról vég nélkül.
Ja, és igazán jól kereső emberekről van szó, akik nem 3 műszakban dolgoznak éhbérért, mert őket megértem, hogy elégedetlenek.
El vannak fásulva a magyarok valóban, de ezért nem az "Orbán kormány" meg a "zsi.dók" a felelősek, hanem ők maguk.
Nagyon sokat nyivákolnak, a fiatalok is, akik előtt pedig ott az élet.
Ha valaki meg sportol, hobbija van, lelkes, azt legtöbbször lehúzzák.
Mondjuk Svédországban más a helyzet, mert pont az ellentéte van, hogy klubokban olyan emberek énekelnek, mondjuk, akiket maximum az óvodában engednék énekelni 3 éves kicsiknek. Mégis előadják a maguk kis "performanszait".
Tök sz.ar együttesek lépnek fel és mégis minden "jätteduktig" vagyis nagyon remek.
Az is, amit itthon kiröhögnének.
Ez a másik véglet, és ez sem jó, de még mindig jobb, mint ami itt van, mert legalább nem húzzák le lelkileg a másikat.
Csak gondolj bele, hogyha valamit akarsz, és lelkes vagy, akkor hány pozitív lelkesítő reagálás van, és hány negatív lehúzó komment, mondván: "Minek az?" "Fölösleges!" "Naiv vagy!" "Ne élj álomvilágban!"
Te is tudod, hogy a negatívak vannak jókora többségben!
Ha ez megváltoznak, akkor változna szabadidő kultúrája is.
Szerintem a munkamániások és az igénytelenek unalmasak, de azok minden társadalomban azok.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Na már megint.."a magyarok".
Hát persze! A magyarok többsége dögunalmas:-)! - de a jorubáké és a huculoké tök szórakoztató:-). Különösen ha utóbbiak Németben:-), Svédben:-), Franciában:-) laknak. Ez tuti:-), neeem? Dede!
Hát persze. A magyarok nemcsak irigyek, gonoszak, lusták és fejletlenek, mint a GYK-n megtudhatjuk, hanem még unalmasak is!
A kérdező, aki nyilvánvalóan ismeri a magyarok többségét, ezt teljesen jól látja!
"Hát persze. A magyarok nemcsak irigyek, gonoszak, lusták és fejletlenek, mint a GYK-n megtudhatjuk, hanem még unalmasak is!
A kérdező, aki nyilvánvalóan ismeri a magyarok többségét, ezt teljesen jól látja!"
A dühödet és sértettséged máshol vezesd le, köszi. Ja, tehát a magyarok többségét ismernem kell ehhez,h megítéljem? Tehát először meg ismernem kb. 80000000 magyart mondjuk. Sztem te is tudod, mekkora marhaságot írtál :)
A válaszíró 77%-ban hasznos válaszokat ad.
Igen, ez is elég fárasztó, h mindig panaszkodnak, de tenni nem akarnak semmit. Bent ülnek és sajnálják magukat. Igen, én pl. rendszeresen sportolok, télen is, mondták már páran,h semmi értelme. Ahogy a rajzolásra is. Az tény,h nincs semmi normális ismerkedős hely sem, ahova el lehetne menni, de sztem igény se lenne rá. De most inkább arra céloztam,h pl, biciklizni se hajlandóak elmenni, vagy kirándulni. A régebben tömött placcok, ahol fociztak, vagy a kirándulóhelyeken is alig vannak már. gondolom, ebben benne van az is,h sokkal többen neteznek már, de attól még lusták.
Ja, és a másiknak még: hisztis nagymagyarok höbőrgéseire mostantól nem reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!