Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért utálja a japánokat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 13:35
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
95%

Utálják őket?

Tele van az ország nagy japán mániásokkal. :)

Nekem legalábbis csak azok tűntek fel, a japán-utálók még nem.

(Bocs az "off"-ért, csak meglepődtem, esetleg leírhatnád miből jutottál erre a tapasztalatra, tényleg kiváncsi vagyok :) )

2010. dec. 9. 13:40
 2/24 Saten ‫҉ ***** válasza:
96%
Szerintem is többen szeretik őket mint utálják. Nekem pl semmi bajom nincs velük... sőt :D
2010. dec. 9. 13:42
 3/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem is tudtam hogy sokan utálják őket... pedig úgy tudom ők szeretik a magyarokat.
2010. dec. 9. 13:44
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

Miért utálnák?

Én erről semmit nem hallottam.

Az ultranacionalisták utálják őket, de nem azért, mert japánok, hanem mert nem magyarok. Az nekik mindegy, hogy japán, német, szerb, horvát, brazil, angol, svéd, olasz, bantu, vagy akármi. Nem magyar, azt kész. Ezért utálják. De a többieknek semmi bajuk velük. Legalábbis én nem vettem észre.

2010. dec. 9. 13:45
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Milyen felmérésből származik ez a kijelentés?
2010. dec. 9. 13:55
 6/24 A kérdező kommentje:

Itt Fejér megyében mindenkitől csak azt hallom, hogy mennyire utálja a japánokat.

Meg ha japánokról kezdek valakivel a neten beszélni akkor mindig azt mondja "Húzzak a francba"...

2010. dec. 9. 13:59
 7/24 anonim ***** válasza:
93%
Te tetted fel az össze japános kérdés ma és tegnap? Nem unod még? Mert 2 nap alatt ez kb 5. pedig általában egy sincs...
2010. dec. 9. 14:07
 8/24 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem inkább japán imádók vannak,én még nem találkoztam olyannal akinek valami konkrét baja lett volna velük akinek meg igen az utálta a magyarokon kívül az összes másik népet is szóval neki mind1 volt.:D
2010. dec. 9. 14:09
 9/24 A kérdező kommentje:
Pedig a környékemen mindenki szidja őket.
2010. dec. 9. 14:12
 10/24 anonim ***** válasza:
93%
Azt azért leírhatnád, hogy ott Fejér megyében, meg a neten, akik utálják őket, azok mivel indokolják. Mert az, hogy húzzanak el, az elég gyenge érv.
2010. dec. 9. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!