Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért utálja a japánokat?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 13:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Sztem nem a japánokat utálják, csak a japánimádókat. Nekem is elegem lenne belőle, ha csak erről lehetne beszélni valakivel.
2010. dec. 9. 15:42
 12/24 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem a japánokat utálják, csak elegük van már abból, hogy folyton ők vannak terítéken.
2010. dec. 9. 17:59
 13/24 A kérdező kommentje:

Pedig senkivel se szoktak a japánokról beszélni ...

14:22!

Egyéb érvük amiért nem szeretik őket:

hülyék, rizsszeműek, rusnyák, hülyeségnek tartják a kultúrájukat

2010. dec. 9. 18:08
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
Utálja a japánokat??!!!Dehogy utálják őket!!!A többség kedveli őket itt!!!az az ország nagyszerű és szimpatikusak az emberek is ott!én még soha nem halottam hogy szidta volna őket valaki!!
2010. dec. 9. 19:56
 15/24 A kérdező kommentje:
Én is kedvelem a japánokat, de itt körülöttem mindenki szidja őket... Akik szidják őket azok inkább az amerikaiakat szeretik...
2010. dec. 9. 21:48
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát tudod az a japánbűnözés.. :)
2010. dec. 14. 23:38
 17/24 anonim ***** válasza:

Mert divat a gondolkodásnélküliség .Meglátnak valamit és nem tudni mi alapján , ők se tudják konkrétan miért eldöntik h utálják.Az ilyeneknél a miértre az szokott lenni a válasz: mert!Vagy pedig az , hogy: csak!

Ellenben tejesen indokolatlanul rajonganak más dolgokért, de általában arra sincs normális magyarázat.

Ez a-úgy utálom ezt, úgy utálom azt ,trendi duma ,mert igényességet feltételez.Igényesnek , különlegesnek mutatkozni pedig még trendibb dolog.így szocializálódnak ma már-csak normálisnak lenni, bukott stílus.

Egyébként a japán kultúrában is vannak nagyon értékes és érdekes dolgok.Lehet őket tisztelni is és sajnálni is .De utálatra még magyaroknak nem adtak okot.Sőt a Kodálymódszert egy az egyben alkalmazzák és Puskás Öcsit is tudják ki volt. Attilát nagyra tartják, Bartókról,Teller Edéékről is tanulnak az iskoláikban . Ennek ellenére néha büszkén emlegetik távoli rokonságukat velünk. De az a abszolutista és hierarchikus minden ellenállást alapból kizáró társadalmi berendezkedésük nekem se szimpatikus. Annál inkább a büszkén önfeláldozó szorgalmuk a tanuláskészségük és általában igyekvő és tudásvágyó hozzáállásuk ,irigylésre méltó.

2010. dec. 15. 01:43
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
Mert tájékozatlanok. Ha valakik, akkor a japánok egyáltalán nem adtak okot az utálatra. Rokonnak tartanak minket, többet tudnak rólunk, mint a világ más részein együttvéve, szóval nem lehet senkinek semmi baja velük. Én nagyon szeretem őket, szimpatikus a kultúrájuk, és életemben legalább egyszer szeretnék kijutni Japánba (csak ugye baromi drága). A japánimádók egy másik kérdés, na ők okot adnak az "utálatra", mert ellenszenvesen viselkednek még számomra is, aki szereti a japán kultúrát. Amúgy szerintem az emberek inkább a kínaiakat nem szeretik, mert belőlük sokkal több van itt Magyarországon, ráadásul nem a legtisztább úton dolgoznak, és az "utálók" arra sem veszik a fáradtságot, hogy megkülönböztessék a japánokat tőlük.
2010. dec. 15. 08:43
 19/24 anonim ***** válasza:
45%

Japánról Én csak eddig 2 japánnal és egy Orvossal beszélgettem aki volt kint és szét volt csúszva tőlük.

Momentán Én nagyon rég rá vagyok kattanva a japán csajokra mert szerintem szépek nagyon.

Szerintem arra felétek nem egy erős tantárgy a földrajz és keveritek a kínaiakkal Őket. Abból van dögivel és nem is olyan szépek a nők köztük mint a japánok közt, de bajom azokkal sincs.

2010. dec. 15. 13:37
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Azért utálják sokan a japánokat, kínaiakat mert rengeteg terméket behoznak feketén az országba és olcsóbban árulják azokat a piacon (nyilván adózás nélkül), mint a magyar kereskedők az üzletekbe. És jelen gazdasági helyzetbe az emberek többsége értelemszerűen az olcsó dolgokat veszi..
2010. dec. 15. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!