A magyarok többsége miért utálja a japánokat?
Pedig senkivel se szoktak a japánokról beszélni ...
14:22!
Egyéb érvük amiért nem szeretik őket:
hülyék, rizsszeműek, rusnyák, hülyeségnek tartják a kultúrájukat
Mert divat a gondolkodásnélküliség .Meglátnak valamit és nem tudni mi alapján , ők se tudják konkrétan miért eldöntik h utálják.Az ilyeneknél a miértre az szokott lenni a válasz: mert!Vagy pedig az , hogy: csak!
Ellenben tejesen indokolatlanul rajonganak más dolgokért, de általában arra sincs normális magyarázat.
Ez a-úgy utálom ezt, úgy utálom azt ,trendi duma ,mert igényességet feltételez.Igényesnek , különlegesnek mutatkozni pedig még trendibb dolog.így szocializálódnak ma már-csak normálisnak lenni, bukott stílus.
Egyébként a japán kultúrában is vannak nagyon értékes és érdekes dolgok.Lehet őket tisztelni is és sajnálni is .De utálatra még magyaroknak nem adtak okot.Sőt a Kodálymódszert egy az egyben alkalmazzák és Puskás Öcsit is tudják ki volt. Attilát nagyra tartják, Bartókról,Teller Edéékről is tanulnak az iskoláikban . Ennek ellenére néha büszkén emlegetik távoli rokonságukat velünk. De az a abszolutista és hierarchikus minden ellenállást alapból kizáró társadalmi berendezkedésük nekem se szimpatikus. Annál inkább a büszkén önfeláldozó szorgalmuk a tanuláskészségük és általában igyekvő és tudásvágyó hozzáállásuk ,irigylésre méltó.
Japánról Én csak eddig 2 japánnal és egy Orvossal beszélgettem aki volt kint és szét volt csúszva tőlük.
Momentán Én nagyon rég rá vagyok kattanva a japán csajokra mert szerintem szépek nagyon.
Szerintem arra felétek nem egy erős tantárgy a földrajz és keveritek a kínaiakkal Őket. Abból van dögivel és nem is olyan szépek a nők köztük mint a japánok közt, de bajom azokkal sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!