Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szted is a magyarok többsége...

Szted is a magyarok többsége unalmas?

Figyelt kérdés
Az a tapasztalatom,h a magyarok többsége nem sportol nincs hobbija, csak dolgozik és a tv előtt rohad. Hétvégén is csak rohadnak otthon. Nem lehet senkit rávenni arra, hogy eljöjjön biciklitúrára vagy focizni. Ez mi miatt van? Viszont diszkóba vagy kocsmázni tudnak. ez már külföldi országban is így van? van egy ismerős, aki Németben lakik, azt mondja, ott teljesen más a helyzet, sportolnak. Nem lehet ezt mind a nehéz anyagi helyzetre fogni, hiszen pl. kimegyek sötétedés után, mindenhol látni,h megy a tv. Itt is lehet látni, h a többség csak panaszkodik,h kövér, de lusta kimenni sportolni!!
2012. jan. 27. 12:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
55%

3. válaszoló vagyok.

Igazad van szerintem, és egyet is értek veled.

Amikor én kimentem Svédországba, akkor még nem is gondoltam, hogy milyen negatívan gondolkodunk mi itthon.

Komolyan mondom, hogy ott senki nem volt kíváncsi arra, hogy a másik lelki nyomorát hallgassa.

Elmondhattad, persze, segíteni is akartak, de egy határon túl már mindenkit untatott a másik nyűglődése.

Tudom, mert nekem is nehéz volt először átvenni az ő optimizmusukat.

De nagyon sokat segített ez a két év nekem.

Mert más az egész hozzáállásuk.

Igaz, hogy hányásig ismételgetik azt a "duktig"-ot, mindenki "duktig", aki zenél, fest, rajzol, fényképez, vagy bármi, az is, aki nem olyan jó, sőt inkább nagyon nem jó, de legalább biztatják az embereket, és nem elveszik a kedvüket.

Úgyis rájön az illető, hogy tehetséges-e vagy sem.

Miért ne próbálhatná ki magát?

Vagy csinálhatna valami kreatívat?

Aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de legalább megpróbálta!!!

Szerintem ez nagyon fontos!

Legalább is nekem az volt.

Olyan jóindulatot éreztem ott, mint amit itthon nagyon ritkán.

40-50 évesek járnak rock-koncertekre, farmerben, trikóban, kisminkelve, és senki nem szólja meg őket, hogy "Ülnél inkább otthon, vén nyanya!"

Együtt buliztunk 48 éves ortopéd sebész nővel, aki simán úgy volt felöltözve, mint mi, és a barátnőivel, és senki de senki nem szólta meg őket.

Mert neki is kell a szórakozás, és, ha ez rock-koncert, akkor az, kit érdekel?

A sportról meg hasonló tapasztalatom van, mint neked 4 éve kezdtem el komolyabban a fitneszt, és szerintem elég csinos lettem tőle, de folyamatosan kapom azt, hogy "Minek csinálod?"

A sportot semmiképp ne hagyd abba, és a rajzolást, festést sem!

Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy "Minek csinálod, ebből nem lehet megélni!"

Lehet, hogy nem lehet megélni, de egy értelmes és kreatív hobbi, ami kell az embernek, örömet ad, kikapcsol.

Nem csak az van a világon, hogy végzek valami munkát, aztán meg eltespedve otthon takarítok, meg nézem a TV-t.

2012. jan. 27. 13:51
 12/23 anonim ***** válasza:
36%
Én kényszerből vagyok itthon, MERT NINCS KIVEL elmenni bárhová... senki nem hív sehová, mindenki otthon van, mint ahogy te is írod..
2012. jan. 27. 14:21
 13/23 anonim ***** válasza:
49%

13:22

"Ja, tehát a magyarok többségét ismernem kell ehhez,h megítéljem?"

Két esetben beszélhetsz jogosan a magyarok többségéről:

1) Ha reprezentatív mintán alapuló felmérést készítettél róluk

2) Ha ismered a magyarok többségét.

Képzeld: ahhoz, hogy valamit megítélhesd, ismerned kell. A képzelet itt nem elég.

2012. jan. 27. 14:28
 14/23 A kérdező kommentje:

"1) Ha reprezentatív mintán alapuló felmérést készítettél róluk

2) Ha ismered a magyarok többségét.

Képzeld: ahhoz, hogy valamit megítélhesd, ismerned kell. A képzelet itt nem elég."

Ahogy érzed, Emese.

2012. jan. 27. 14:30
 15/23 anonim ***** válasza:
74%

Unalmas, és kövér. Jártál te ár más országokban? Láttál már 300kg-s embereket? Én sokat. És a többségüket nem itthon.

Ez hülyeség, ez alapba az európai és észak amerikai kultúrához tartozik, nem pont egy országhoz. Ilyenek vagyunk és kész.

Az etiópok is dög unalmasak. Nem esznek semmit, és csont soványak, és csúnyák. Fú, de unalmas.

Érted már?

2012. jan. 27. 14:33
 16/23 anonim ***** válasza:
49%

"A gyakon senki sem tudja, mi az,h általánosítás ?:D"

A kérdésed eleve általánosítás.

2012. jan. 27. 14:44
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha kisüt a nap már megyek felpattanok a bringámra és tekerek 1000-el :) Megfigyeltem, hogy kevesen vannak a szabadban. Azt kell mondjam LUSTÁK a magyarok
2012. jan. 27. 17:31
 18/23 anonim ***** válasza:

12:58-as vagyok:

"Ja és a másiknak még: hisztis nagymagyaroknak..stb.stb." nem válaszolok. Valami ilyet írtál.

Na akkor tisztázzuk: nem vagyok sem hisztis, sem nagymagyar. Nyugodt és magyar - az igen. Magyar..egyszerűen így, jelző nélkül - de ezzel ismeretek és érzelmek járnak. Próbáld majd egyszer megszerezni őket.

2012. jan. 27. 18:47
 19/23 A kérdező kommentje:

"A kérdésed eleve általánosítás."

Guglizd ki, mi az az általánosítás, köszi.

2012. jan. 27. 19:34
 20/23 A kérdező kommentje:

"Én kényszerből vagyok itthon, MERT NINCS KIVEL elmenni bárhová... senki nem hív sehová, mindenki otthon van, mint ahogy te is írod.."

Nekem sincs, az a pár ismerős, aki van, messze lakik. De egyedül is el szoktam menni biciklizni pl. Vagy most rajz szakkörre. Persze jobb lenne, ha lakna hasonló érdeklődésű ember a közelemben.

2012. jan. 27. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!