A magyarok többsége miért utálja a melegeket?
Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 12:39
1/18 anonim válasza:
Pl a melegfelvonulás miatt. Oké, hogy otthon azt csinálnak, amit akarnak, de közszemlére nem kéne tenni. Részemről pedig az olyankor esedékes útlezárás miatt rühellem őket. Vonuljanak fel egy mezőn, ne a város közepén!
2/18 anonim válasza:
azért, mert ez nem az egybesült államok!
3/18 anonim válasza:
Szerintem a vallás, meg a biblia miatt. Felvonulás csak hab a tortán, bár 2007-ig azt sem tudtam, hogy felvonulnak, annyira nem volt téma. Aztán jöttek az ellentüntetők, dobálások és téma lett.
Mondjuk én nem utálom őket, nem zavarnak. Inkább 10 meleg, mint 1... Tudjátok mi. :P
4/18 anonim válasza:
Szerintem ez így nem igaz, a magyarok és sok más nemzet is azokat utálja, akik affektálva, nyávogva és seggrázva szerepelnek, hívják fel magukra a figyelmet. Ez nem kirekesztés, hanem egy természetes érzés egy visszataszító és életidegen viselkedésről.
5/18 anonim válasza:
ha normálisan viselkednek, akkor hidegen hagy. De nagyon tudom utálni ha egy férfi... ojjj el sem tudom mondani, nyávog stb. és olyan hülyén mozgatja a kezét. wáhhh kiráz a hideg. Nő vagyok, mégsem viselkedem így és nem nyávogok...
6/18 anonim válasza:
Ebbe az egeszben csak a z rohej, hogy a seggrago, sejpito, nyavogos, csuklorazo meleg ilyen hulyesegekkel akarja tudatni mindenkivel aki odafigyel, hogy o meleg. Megkulonbozteti sajat magat. Megforgul es utana azzert nyavog, hogy o miert van megkulonboztetve. En is ugy vagyok, zart ajto mogott, myaljak egymast, nem erekel, de nincs szukseg erre a nyilvanossagba. Egyebkent legtobb embernek azert visszataszito, mert nem termeszetes. Az Isten "megteremtette" Adam es Evat, nem Adamot es Noat.
7/18 anonim válasza:
Miért kell nekik felvonulniuk? Ráadásul fényes nappal, a belváros közepén. Az emberek ezt utálják.
A szexuális élet magánügy, nem az utcára való. Otthon magára zárja az ajtót, aztán felőlem kecskét is b*szhat, ha neki az jön be. De ne próbálják már ezt valami pozitív dologként, követendő példaként ráerőltetni a többségi társadalomra.
8/18 anonim válasza:
Erős túlzás, hogy a többség utálja őket. Szerintem az emberek nagy része nem foglalkozna velük, az váltja ki az ellenérzést, hogy közszemlére teszik magukat és amit művelnek. Előttem már írták páran: a szexuális élet magánügy.
9/18 anonim válasza:
Meleg vagyok. Szerintem az egyik legnagyobb probléma az, hogy a legtöbb ember csak úgy ismeri a melegséget, ahogy az a médiában lejön. Viszont ez a melegeknek csak egy kis része, mint ahogy a heterok között is vannak primitív emberek (az Andrássy úti kordon másik oldalán pl.). Rengeteg emberben ez a felületes kép él a melegekről, pedig vannak normális melegek, akik nem fodrászként vagy stylistként dolgoznak,akik vallásosak és nem teszik ki az ablakba a magánéletüket. De azt sem lehet mondani, hogy minden országban így viszonyulnak ehhez a témához, nyugaton már az általános iskolai tankönyvekben is ott van a melegek képe a pár/házaspár definíciója mellett. 18 éves vagyok és szomorúnak tartom, hogy eddig soha semmilyen órán nem esett szó a melegség elfogadásáról gimnáziumi pályafutásom alatt. Azt hiszem a gyerekeket toleranciára kellene nevelni, nem megkülönböztetésre.
10/18 anonim válasza:
éppenséggel a gyermekeinket kellene ettől megóvni!
meg ettől a korán szexeléstől is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!