Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A magyarok többsége miért...

A magyarok többsége miért utálja a melegeket?

Figyelt kérdés
2010. dec. 15. 12:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább!
2010. dec. 15. 18:47
 12/18 A kérdező kommentje:
Nekem speciel nincs gondom velük,elfogadom mint tényt hogy van ilyen.Az azonban irritál hogy erőszakos módon követelik azokat a jogokat amiket amúgy is megkaptak.Minek verik akkor a nyálukat tömegdemostráció formájában?Gondolom ez a dolog a jóérzésű embereknél,-akiknek eszükbe sem jutna velük foglalkozni-jogosan veri ki a biztositékot.Nem mondom hogy szégyenleniük kellene a másságot,de dicsekedni és külön jogokat követelni sem kéne!!Szerintem!!
2010. dec. 15. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem kellene felvonulniuk,ezzel csak ellentétes hatást váltanak ki!Nem elfogadják őket,hanem mégjobban megutálják!
2010. dec. 15. 20:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Otthon olyan disznó mód viselkedik, ahogy akar, de az utcán öltözzön meg viselkedjen normálisan!
2010. dec. 15. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Oh, a heterok mikor fognak felvonulni? A homik vonulnak, ugralnak razzak magukat felmeztelen, hogy megmutassak, hogy ok kik. Miert nem csinaljuk ezt mi is? Persze tobb izlessel.
2010. dec. 16. 13:58
 16/18 anonim ***** válasza:

„Miert nem csinaljuk ezt mi is?”

Mert nem beteg az agyunk?

2010. dec. 16. 16:11
 17/18 anonim ***** válasza:

Pedig a heterók is felvonultak, lásd a Budapest Parádét (de jó is volt), meg régebben a május 1-ei felvonulások. Én szeretem a melegeket, talán pont azért mert mások, nem olyan átlagos emberek, és sokan másképpen is gondolkodnak mint a többség. Nincs gond a felvonulással, és azzal sem hogyha a nyílt utcán csókolóznak, hiszen egyenrangú emberek vagyunk, őket is ugyanazok a jogok illetik meg mint bárki mást.

Az ok a vaskalaposságban, és a ne merj más lenni mint a többiek típusú felfogásban rejlik, meg ugye a vallásban, amire lassan már mindent rá lehet fogni.

2010. dec. 17. 01:14
 18/18 anonim ***** válasza:

A Budapest Parádé kb. ugyanaz a színvonaltalan sz¤r volt mint a melegfelvonulás, a Május 1.-jei felvonuláshoz meg nem hasonlítgatnám.

Az sem igaz hogy ugyanazok a jogok illetik meg őket, mint bárki mást.

2010. dec. 17. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!