Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kell viselkedni egy...

Hogy kell viselkedni egy állásinterjún? Miket kell mondani? Hogy zajlik?

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
65%
legyél határozott és a lehető legszimpatikusabb
2012. jan. 16. 12:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem meg, mert még nem voltam állásinterjún. Nem tudom mire számítsak. Második válaszolónak köszönöm.
2012. jan. 16. 12:52
 3/10 anonim válasza:
76%

Először is alkalomhoz illően öltözz fel. Ne utcai ruhában jelenj meg. Másodszor legyél nyugodt, mosolygós, és határozott!!

Mikor bemész kitölthetnek veled egy tesztet az állással kapcsolatban, ezután pedig behívnak a válaszokat elmondod és rátérnek a személyes kérdésekre.. pl. miért érdekel ez e munka, miért szeretnél itt dolgozni, miben vagy jó, milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak, túlórával hogy állsz, miért lennél te jobb a többi pályázónál, milyen szakmai tapasztalatod van, hol tanultál stb..

Munkától függően lehet egyik része magyarul másik része pedig angolul, vagy lehet mondjuk ha egy asszisztensi munkára jelentkezel, hogy a kezedbe adnak egy megrendelő lapot és le kell fordítanod magyarról angolra v fordítva.. Általában jó ha a telefonon érdeklődsz mikor hívnak, hogy milyen nyelven fog zajlani az interjú.

2012. jan. 16. 12:55
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 16. 12:56
 5/10 anonim válasza:
55%

Nem kell bántani a másikat, ha nem tudsz értelmes, segítőkész mondatot írni akkor tartsd meg magadnak.. azért jött létre ez az oldal hogy segítsünk a másiknak....

Lehet nem a legérthetőbben fogalmazta meg a kérdést, de lehet rá következtetni mit szeretne tudni...

Azért nagyjából el lehet mondani mire számítson, nem 100%-ig biztosra mondani mit fognak kérdezni tőle..

2012. jan. 16. 13:07
 6/10 anonim ***** válasza:
52%

egy önismereti kérdést valószínűleg fel fognak tenni. ilyenkor nem biztos hogy a válasz érdekli őket, hanem a reakciód

(pl mit válaszolnál, ha a hátrányaidra lennének kíváncsiak?)

2012. jan. 16. 13:09
 7/10 anonim ***** válasza:
55%

"Azért nagyjából el lehet mondani mire számítson, nem 100%-ig biztosra mondani mit fognak kérdezni tőle.."

Hát azért nagyon nem ugyanúgy zajlik egy péksegéd, meg egy recepciós, vagy pénzügyi tanácsadó interjú sem, így elég nehezen tudsz előre bármire következtetni.

2012. jan. 16. 13:11
 8/10 anonim válasza:
100%

Na de okos vagy...

Nyilván mindenhol megkérdezik a szakmai tapasztalatát, hol tanult, milyen tulajdonságokkal rendelkezik, milyen a konfliktuskezelő készsége.. stb. amire jó ha előre felkészül és nem váratlanul éri, és akkor kezd el percekig agyalni, és hülyeségeket beszélni!!!!

Én már sok különböző állásinterjún voltam, és szinte mindenhol ezek alapvető kérdések.. és mint írtam a szakmához kapcsolodó kérdéseket is feltehetnek! Nyilván tud rá következtetni milyenek lehetnek... Nem konkrét kérdéseket kérdezett, hanem hogy hogyan zajlik..

2012. jan. 16. 13:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Most abban hogy "az első mondatoddal egyet tudok érteni" mi volt olyan ami miatt ki kellett moderálni??
2012. jan. 16. 13:51
 10/10 anonim válasza:
Inkább nem kommentálom..
2012. jan. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!