Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bevállalhatom viszonylag...

Bevállalhatom viszonylag gyenge nyelvtudással is? Mire érdemes figyelni állásinterjún?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék már dolgozni és most egy szállodában értékesítőt keresnek. Már egyszer voltam náluk jelentkezni, de nem vettek fel.

Elég jó nyelvtudás kellene ide. Igaz, hogy van egy német közép nyelvvizsgám, de már rég tanultam és elfelejtettem, angolból is olyan gyenge középfok körül állok.

Vajon érdemes lenne újra próbálkozni?

2011. okt. 20. 22:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgyse a papírt nézik, hanem elkezdenek veled beszélgetni.
2011. okt. 20. 23:10
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem érdemes kamuzni, mert kiderűl és ha másnap tesznek lapátra az új munkáltatónál magyarázkodni kell és lehet utánanéz, telefonál és nem veszi ki jól ha megtudjáűk hogy hazudtál.

Üzletkötőnek ne menjél, mert az jutalákos és magad fizeted a járulékokat eladni meg úgysem fogsz.

2011. okt. 20. 23:33
 3/8 A kérdező kommentje:
nem üzletkötőnek megyek, vagyis mennék, hanem értékesítőnek, vagyis külföldi utazási irodákkal kéne kapcsolatot tartanom meg hasonlók...
2011. okt. 21. 00:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Tudom ! Az ugyanaz. Jutalékos sze,ét dolog. senki nem megy annak, mert nem lehet belőle megélni sem.
2011. okt. 21. 00:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Interjún ne kamuzz.

Próbálkozni mindig érdemes, ha nem is vesznek fel, az interjúztatást is jobban megszokod, ügyesebb leszel a következőn.

A nyelvtudást pedig épp munka közben lehet erősíteni.

2011. okt. 21. 00:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Teszteld le a tudásod. Ha például tartanak veled egy telefonos interjút, az menni fog? Nekem erős közép angolom van, de amikor egy angol pasassal randizgattam, kábé háromszor kellett visszakérdezni, mit mondott, mert nem értettem. Márpedig egy dumálós munkánál nem engedheted meg az ilyet.
2011. okt. 21. 01:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Turizmusban nyelvtudás nélkül nem fogsz boldogulni.
2011. okt. 21. 01:36
 8/8 A kérdező kommentje:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 00:26

fogd fel, nem jutalékos! semmit nem kellene árulnom, fix bérem lenni!

Köszi amúgy mindenkinek! Megpróbálom mindnképp végülis vesztenivalóm nincs.

2011. okt. 21. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!