Bevállalhatom viszonylag gyenge nyelvtudással is? Mire érdemes figyelni állásinterjún?
Nagyon szeretnék már dolgozni és most egy szállodában értékesítőt keresnek. Már egyszer voltam náluk jelentkezni, de nem vettek fel.
Elég jó nyelvtudás kellene ide. Igaz, hogy van egy német közép nyelvvizsgám, de már rég tanultam és elfelejtettem, angolból is olyan gyenge középfok körül állok.
Vajon érdemes lenne újra próbálkozni?
Nem érdemes kamuzni, mert kiderűl és ha másnap tesznek lapátra az új munkáltatónál magyarázkodni kell és lehet utánanéz, telefonál és nem veszi ki jól ha megtudjáűk hogy hazudtál.
Üzletkötőnek ne menjél, mert az jutalákos és magad fizeted a járulékokat eladni meg úgysem fogsz.
Interjún ne kamuzz.
Próbálkozni mindig érdemes, ha nem is vesznek fel, az interjúztatást is jobban megszokod, ügyesebb leszel a következőn.
A nyelvtudást pedig épp munka közben lehet erősíteni.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:26
fogd fel, nem jutalékos! semmit nem kellene árulnom, fix bérem lenni!
Köszi amúgy mindenkinek! Megpróbálom mindnképp végülis vesztenivalóm nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!