Hindi vagy tibeti nyelvtudással mit lehet kezdeni itthon?
Szia!
Mint India-fan kérdezem, hogy miért pont ez a két keleti nyelv - hindi, tibeti - vetődött fel nálad? Érdekel a kultúrája is, vagy csak "különcködés" (jó értelemben) lenne, mert a japánt és kínait már sokan akarják tanulni a keleti nyelvek közül, így vmi annál is extrábbra vágysz?
Nem oltogatás a kérdésem, hanem valóban érdekel, ugyanis voltam már Indiában, és a kultúrájának az a része, amit ott megtapasztaltam nagyon érdekel engem is. Így én a hindi nyelvet választanám, ha már a 4. v 5. nyelv lenne. :)
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:21
Angol, olasz - ezeket beszélem, japánt most kezdtem, franciát pedig nyáron tanulgattam, de majd még szeretném folytatni.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:28
Pont az ELTE-BTK-ra járok :D Majd körbekérdezek kíváncsiságból:)
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:48
Szia! Én alapvetően imádok nyelveket tanulni, ha lehetne a világ összes nyelvét megtanulnám :D Japánt nemrég kezdtem itt egyetemen tanulni, de a hindi meg a tibeti is egyre jobban kezd érdekelni. Elsősorban a nyelv érdekel mindkettőnél, de biztos vagyok benne, hogy a kultúrájukat is érdekesnek találnám:)Amúgy én nem nagyon tudok róla, hogy itthon tanítanák bármelyiket is, leszámítva itt az ELTÉ-t. De neten van fenn hozzá csomó könyv, abból meg lehet tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!