Hogy kell fiatalosan viselkedni? (16/L)
Ugyanigy vagyok, és bocs a off-ért, de kiváncsi vagyok a köv. válaszokra.
20/L
hagyd a francba a problémádat;
szerintem a lényeg az, hogy tök normális vagy, normális értékeket kaptál otthon valószínűleg és ez az általános picsogás, ami megy körülötted, ez rohadtul taszíthat.
majd meglesz neked is a társaságod.
én 40 éves vagyok, szeretek plázákban vásárolni, van pár kedvenc butikom, bár ócska minőségűnek tartok minden göncöt ezekből, de gyakran elvarázsol egy színvilág vagy egy fazon, és azt igenis onnan veszem meg.
szűk csöves farmerben járok és fiatalos tunikákban, de a könyökhajlatos táskától kiráz a hideg őszintén szólva, és az égbe rúgnám az összes kis macát, aki ilyenekkel libeg, és közben azt hiszik, hogy ez a követendő trend.
bocs, ha sérült valaki általam :)
utolsó 40 éves jó arc vagy
a könyökhajlatos táskák tényleg borzalmasak, én pingvintáskának hívom őket, mert úgy totyognak vele, mint a pingvinek. csak az a baj, hogy nehéz másmilyet szerezni manapság.
Kérdező, örülj neki, hogy nem vagy a tökunalmas tucattinédzser. Fogsz találni magadhoz valókat, ne félj. Ha az osztályodban nem, keress más ifjúsági közösséget. De ne változz meg senki kedvéért, vagy azért, hogy az elvárásoknak megfelelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!