Mire fel ilyen lenéző és nyegle? Igy kell viselkedni a lányokkal? Mit tennél?
a barátom focizik, van egy beképzelt flegma kapusuk.
Akiről hallottam hogy elég buta, meg beképzelt is...és barátomat elszoktam kisérni a meccsekre, és tegnap is bohóckodtuk eljött mellettünk a srác és ilyen flegma lenéző gyúnyos röhögéssel meg "cöhhh"-vel ment tovább.
Meg mentem el mellette és láttam hogy fintorogva végigmér meg vágja rám a pofákat.
1.Nem ismer
2.nem vagyok gáz, sportosan nőies vagyok (18éves)
3.én nem vagyok vele ilyen
Gondoltam hogy szólok barátomnak, de nem akarok balhét.
De tegnap ez a flegma lenéző végigmérés nem 1xfordult elő.
Értem ha 2csaj ezt csinálja egymással, az is gyerekes. Na de egy velem egykorú sráctól nekem ez szokatlan
elsétálok mellette és láthatóan, feltünően végigmér minden takargatás meg leplezés nélkül és elhúzza a száját, ilyen flegmán...
Nagyon idegesítő...igaz nem vagyok csendes csaj, de nem vagyok vele ilyen, köszönök neki meg minden. Vissza se köszön. gondolkodtam hogy odamegyek és megkérdezem hogy mibaja van....
meg mondok valamit és ha épp ottvan és hallja akkor hallom h kigúnyol meg teszi a megjegyzéseket O.o
zavar amikor valaki úgy teszi rám a megjegyzéseket hogy kb 2méterre áll tőlem és tömegbe röhögnek... a semmin kb.
És ráadásul ISMERETLENÜL.
Ne legyünk már dedósok.
nyugi,az ilyen nem bírja megállni,ha nem hívhatja fel magára a figyelmet.Az,hogy fintorgott,nem jelenti azt feltétlenül,hogy "gáz"-nak tart-lehet épp az ellenkezője.Gyerekes és bunkó,valószínűleg felnőtt korára sem lesz túl intelligens.Az ő szegénysége,te meg hagyd a fenébe,teljesen felesleges ilyeneken felhúznod magad,ha tudnád mennyi hasonló ember van...(sajnos én is csak 20éves korom körül jöttem rá,amikor "kikerültem" a világba)
22L
most olvastam a kommentedet.Pont az a célja,hogy felidegesítsen,felhívja magára a figyelmedet és tedd szóvá neki a dolgot.Ne okozz neki ekkora boldogságot-max.legközelebb ne köszönj(egyébként is a férfi dolga először köszönni)és fintorogj te is,meg sértsd meg jól más előtt,hogy ő is hallja-hogy egyértelmű legyen számára,hogy tudod,mi a helyzet.Majd ettől letörik a szarva és megunja.DE NE szólj hozzá!-mert ő akkor fogja magát nyeregben érezni,de ha elkezded cikizni ugyanúgy,akkor majd vissza fogja magát,mert ugye azt senki nem szereti,ha ő a gúny tárgya...
22L
ha legközelebb fintorog mondd neki, hogy ha fosnia kell ne szégyelje, nem kell erölködni a visszatartàsàval, amilyen egy paraszt illene hozzà, hogy a jàrda közepéra szärjon :D
vagy mikor fintorogj menj oda és kedvesen mondd neki, hogy ne aggódjon a testi fogyatékossàggal rendelkezök, vagy az eldeformàlt arcú emberek is lehetnek boldogak :)
vagy egyszerüen szólj oda hogy mivan fingtà? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!