Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátnőm, ha nem tudok dominánsan viselkedni a lányokkal?
hmm utolsó válaszoló jól sejtem, hogy pasi volt?
ezt ne jelentsük azért ki, hogy a pasi rugalmasságán múlik egy hosszú kapcsolat... mert elárulom, egyátalán nem csak ;)
Attól függ, milyen értelemben.
Ha azt, hogy "nem tudsz domináns lenni", úgy érted, hogy nem vagy egy uralkodó, parancsolgató, hímsoviniszta típus, akinek az kell, hogy minidg ő mondja meg, mi van, a nő meg kussban üljön mellette, mint valami dísz vagy tartozék, akkor sok lánynál még jobbak is az esélyeid, mint "domináns" társaidnak.
Ha úgy érted viszont, hogy nyámnyila vagy, azaz még azt se tudod eldönteni, hogy mittudomén, melyik helyre üljetek be a lánnyal, ha neki mindegy - hát akkor kicsit rá kéne gyúrni a határozottságra. :)
Szerintem egyáltalán nem baj, ha nem vagy domináns típus. Az a lényeg, hogy egy olyan lányt találj magadnak, aki tényleg hozzád illik, és ha kell akkor határozott ( ezt sokan úgy veszik, hogy papucs valaki, ha az asszonyra hallgat mindig, és azt csinálja amit Ő mond ). Ez nem igaz, mert van azért egy határ, amin belül ezt szerelemnek hívják. Nem kell ahhoz dominálni senkinek, hogy rugalmasan, és egymás véleményére adva tudjatok élni egymás mellett.
Nyugi, nálunk is ez van. Én sem voltam egy nagyon domináns, határozott típus, de ez szerintem nem is olyan nagy gond, nyugodj meg, ez idővel meg fog változni.
Ha lehet, akkor próbálj önálló döntéseket hozni, ne mindig hagyd rá a dolgokat (nem azt mondom, hogy egyáltalán, csak, hogy ne mindig).
Még az előzőhöz hozzáfűznék annyit, hogy 4 éve vagyunk együtt a párommal, az első 1-másfél évben nem voltam túl "domináns", inkább hagytam, hogy ő irányítson, de képes voltam (képesek voltunk) változtatni. Neked is biztos sikerülne:)
Bocsi, ha egy kicsit kuszán írtam, csak nagyon fáradt vagyok:)
Az a lényeg, hogy nem baj. Csak az udvarlási időszakot vészeld át :D
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!