Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mire fel ilyen lenéző és...

Mire fel ilyen lenéző és nyegle? Igy kell viselkedni a lányokkal? Mit tennél?

Figyelt kérdés

a barátom focizik, van egy beképzelt flegma kapusuk.

Akiről hallottam hogy elég buta, meg beképzelt is...és barátomat elszoktam kisérni a meccsekre, és tegnap is bohóckodtuk eljött mellettünk a srác és ilyen flegma lenéző gyúnyos röhögéssel meg "cöhhh"-vel ment tovább.

Meg mentem el mellette és láttam hogy fintorogva végigmér meg vágja rám a pofákat.

1.Nem ismer

2.nem vagyok gáz, sportosan nőies vagyok (18éves)

3.én nem vagyok vele ilyen

Gondoltam hogy szólok barátomnak, de nem akarok balhét.

De tegnap ez a flegma lenéző végigmérés nem 1xfordult elő.

Értem ha 2csaj ezt csinálja egymással, az is gyerekes. Na de egy velem egykorú sráctól nekem ez szokatlan

2011. okt. 3. 18:38
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
utolsó xDxD
2011. okt. 3. 19:02
 12/13 anonim ***** válasza:

hat en jokat röhögtem! :D

figy, lehet, h a kapus buzogány, és rá van kattanva a pasidra, azert viselkedik igy! jobb magyarazatot nem tudok, amugy tenyleg szokatlan.

van olyan, h ket ember az elsö perctöl fogva nem szimpatizal egymassal, de azt az erzest 18 evesen lehet mar kulturaltan kezelni. szoval ugy, h nem szolok be, nem cuccogok, nem nezek ra, egyaltalan sehogy se nezek ra, es akkor kesz. de amit ez csinal, az tenyleg kiakaszto lehet. ötletem sincs h mit csinalj, talan megkerdezheted töle, h "mi van, fingtá?" :D

2011. okt. 3. 19:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyen tahónak ne szólj be, se vissza. Tipikusan az ilyenek válnak felnőve nőverő barmokká. Az oka mélységes kisebbségi komplexus, amit ezzel a viselkedéssel próbál palástolni. Ő is tudja magáról, hogy egy bunkó, és, hogy normális, értelmes nője soha az életben nem lesz. Elég egy megvető pillantás felé, és menj tovább, de ne hergeld, mert te húzod a rövidebbet.
2011. okt. 3. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!