Falura kell költöznöm, mit tegyek?
16 éves vagyok, Budapesti, a szüleim vidékre akarnak költözni, konkrétem egy FALUBA!!! Nagyon ki vagyok akadva, én nem akarok disznót meg csirkét nevelni meg ilyesmi... Hogy fogok beszélni a barátaimmal, net sincs ilyen helyen....
Ja, a falu neve Újhartyán.
Segítsetek!!
Szerintem a kérdező egy troll és direkt itt idegesíti a többieket..
Bulizni? Barbizzál 16 évesen. Fogadok valami cigizős piálós kis nyomoronc vagy. Olyan szívesen találkoznék veled tőgyarc.
15/f
Hát komolyan mondom nagyobb paraszt vagy mint egy falusi
Hol élsz te, szatyorba???
Mi is faluban lakunk, van netünk képzeld el még tévénk is, gyönyörű kertes házban élünk és egy darab háziállatunk sincs.
Még jó, hogy nem hozzánk költöztök.
Remélem azért a szüleid beszereznek neked egy két disznóóót azt takaríthatod a szart te beképzelt ..
"Vigyázz, mert zaj és szmog hiánya"
Mondjuk ez az egy nem igaz. Vidéken a legtöbb helyen nem tisztább a levegő, főleg télen, a fűtés miatt.
A 22-es 15éves fiún jót nevettem!
A kérdésre meg:ásd el magad!
Látszik hogy Budapesten laktál 16 évig.
A falu jobb mint Pest szerintem.Újhartyán egy megfelelő falu.A csirke és a disznó hajtás se lesz.Még az is jobb Facebook-on lenni.Én megértem hogy vidékre akarnak menni.Pesten sok a nyüzsgés meg minden.
"Vidéken a legtöbb helyen nem tisztább a levegő, főleg télen, a fűtés miatt."
Miért, Bp-n nem fűtenek??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!