Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Falura kell költöznöm, mit...

Falura kell költöznöm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, Budapesti, a szüleim vidékre akarnak költözni, konkrétem egy FALUBA!!! Nagyon ki vagyok akadva, én nem akarok disznót meg csirkét nevelni meg ilyesmi... Hogy fogok beszélni a barátaimmal, net sincs ilyen helyen....

Ja, a falu neve Újhartyán.

Segítsetek!!

2012. jan. 5. 14:56
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

[link]

ilyen ritkán jár a busz??? és egy óra az út??

2012. jan. 5. 15:28
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező egy troll és direkt itt idegesíti a többieket..

Bulizni? Barbizzál 16 évesen. Fogadok valami cigizős piálós kis nyomoronc vagy. Olyan szívesen találkoznék veled tőgyarc.

15/f

2012. jan. 5. 15:30
 23/41 anonim ***** válasza:
85%
Vigyázz, mert zaj és szmog hiánya visszafordíthatatlan folyamatokat fog elindítani a szervezetedben!! Nagyon rossz vidéken élni!
2012. jan. 5. 15:37
 24/41 anonim ***** válasza:
82%

Hát komolyan mondom nagyobb paraszt vagy mint egy falusi

Hol élsz te, szatyorba???

Mi is faluban lakunk, van netünk képzeld el még tévénk is, gyönyörű kertes házban élünk és egy darab háziállatunk sincs.

Még jó, hogy nem hozzánk költöztök.

Remélem azért a szüleid beszereznek neked egy két disznóóót azt takaríthatod a szart te beképzelt ..

2012. jan. 5. 15:46
 25/41 anonim ***** válasza:

"Vigyázz, mert zaj és szmog hiánya"

Mondjuk ez az egy nem igaz. Vidéken a legtöbb helyen nem tisztább a levegő, főleg télen, a fűtés miatt.

2012. jan. 5. 15:56
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

A 22-es 15éves fiún jót nevettem!

A kérdésre meg:ásd el magad!

2012. jan. 5. 15:57
 27/41 anonim ***** válasza:

Látszik hogy Budapesten laktál 16 évig.

A falu jobb mint Pest szerintem.Újhartyán egy megfelelő falu.A csirke és a disznó hajtás se lesz.Még az is jobb Facebook-on lenni.Én megértem hogy vidékre akarnak menni.Pesten sok a nyüzsgés meg minden.

2012. jan. 5. 15:57
 28/41 anonim ***** válasza:
100%

"Vidéken a legtöbb helyen nem tisztább a levegő, főleg télen, a fűtés miatt."

Miért, Bp-n nem fűtenek??

2012. jan. 5. 15:58
 29/41 anonim ***** válasza:
Jó dolgod lesz ott hidd el. A mai világba már a faluba is minden lesz igaz kevesebb választék de lesz. Lesznek ott korodbeliek is akik ugyanúgy követik a divatot mint a városiak, sőt interneted is lesz ott szóval ezen se idegeskedj. Az tény hogy ott jobb lesz neked más a levegő más a hangulat és sokkal csendesebb nyugisabb. Én kisvárosban lakok itt nőttem fel és itt teljesen jó minden, igaz laktam már 2 hónapig Budapesten meg falun is sőt tanyán is. Ott sem halt meg az élet mert telefon volt akkor még nem volt ilyen divat az internet mint most. Nyugodj meg túl éled.
2012. jan. 5. 16:02
 30/41 anonim válasza:
100%
Don't feed the trolls!
2012. jan. 5. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!