Érdemes Pestre költöznöm?
Figyelt kérdés
Ajánljatok helyeket pénzem az van elég
20/F
2010. dec. 12. 21:25
1/9 anonim válasza:
valami külső kerület 9-10-20-18-19
2/9 anonim válasza:
Nem érdemes. Kirándulni jó Budapesten, de ott lakni én nem tudnék. Nagyon zajos, szennyezett, stb...
4/9 anonim válasza:
Én inkább a belvárost ajánlanám. Közel van minden, egyszerűen el lehet innen jutni bárhová.
5/9 anonim válasza:
Költözz inkább Békéscsabára. Csaba nem túl nagy, de nem is kicsi város. Van sok bolt, nagy a választék, és sok a zöldterület is.
6/9 A kérdező kommentje:
A pezsgésre helyezném a hangsúlyt az a lényeg h legyen élet zajok stb
Ezek a külső kerületek mit foglalnak magukba?
2010. dec. 12. 22:05
7/9 anonim válasza:
Akkor mindenképp belváros. A külvárosokban nincs semmi, az olyan mint egy nyugis kertváros.. (legalábbis az a része amit én ismerek). Inkább családok laknak ott, vagy öregek, ha pezsgést akarsz, belváros.
8/9 anonim válasza:
Belváros vagy 11 kerület, az is elég nagy.
9/9 A kérdező kommentje:
Belvárosban gondolkodom akk, esetleg tudtok kimondottan olyan helyet ahol azért nem hétköznapi az élet?
2010. dec. 13. 17:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!