Falura kell költöznöm, mit tegyek?
16 éves vagyok, Budapesti, a szüleim vidékre akarnak költözni, konkrétem egy FALUBA!!! Nagyon ki vagyok akadva, én nem akarok disznót meg csirkét nevelni meg ilyesmi... Hogy fogok beszélni a barátaimmal, net sincs ilyen helyen....
Ja, a falu neve Újhartyán.
Segítsetek!!
Nem akarok egy órát vonaton ülni, hogy tudjak enni egyet a mekiben vagy beüljek moziba.....
nincs több kérdésem! gratulálok az életedhez!
Elkeserítelek! Nem kell 1 órát vonatoznod, ugyanis Újhartyánon át nem megy vonat. Dabasra kell átmenned a legközelebbi vasútállomásig! :-))
De busszal vagy autóval az M5-ösön talán fél óra sem kell, hogy a fővárosban légy.
Fogadok a kis apró kezeid nem láttak még munkát.
Jó faaprítást majd felkereslek.
Sanyi bácsi
Újhartyán
Hát kiakadtam......
Én újhartyáni vagyok, se csirke se disznó nincs a faluban, és igen, van net!! Ha egy kicsit is utána néznél, tudnád, hogy ez milyen hely, de látom erre lusta vagy. Valaki megtette helyetted, nézegesd a linket!
Én minden nap bejárok Bp-re busszal, és még élek, szerintem te is kibírod majd, ha mekire fáj a fogad. Sőt, képzeld, van itt egy jó hamburgeres, ahol még hekk is van.......
Nem hiszem amúgy, hogy a szüleid disznót meg csirkét jönnek tenyészteni, vagy ha igen, akkor szólj nekik, hogy nem fog összejönni. Ahogy elnézem azoknak a kertjét, akik városból költöztek ide, a kapát sem ismerik, sőt még a kezüket sem akarják bekoszolni egy gaz kihúzásával sem.
Sőt, képzeld, itt még közterület fenntartó sincs, szóval a havat is a saját két kezeddel kell majd elsöpörnöd, mert nem fogja más megcsinálni helyetted.
ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Ha meg mégis megszereted a falut és ott fogsz megöregedni, akkor beiratkozhatsz a helyi dalárdába vagy tánccsoportba! :-))
Biztos nem fogok ilyen helyen megöregedni...
van itt egyáltalán egy olyan hely, ahol bulizni lehet??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!