Falura kell költöznöm, mit tegyek?
16 éves vagyok, Budapesti, a szüleim vidékre akarnak költözni, konkrétem egy FALUBA!!! Nagyon ki vagyok akadva, én nem akarok disznót meg csirkét nevelni meg ilyesmi... Hogy fogok beszélni a barátaimmal, net sincs ilyen helyen....
Ja, a falu neve Újhartyán.
Segítsetek!!
Az ilyenek miatt gondolják az emberek, hogy a pestiek bunkók. Köszi!
Vegyél vissza az arcodból egy kicsit, meglátod jó lesz :-)
Hidd el, van net is. Sőt, ha hiszed, ha nem, lesznek ott korodbeliek is.
Gondolom Tőled senki nem fogja elvárni, hoyg disznókat és csirkéket nevelgess.
Nem tudom elképzelni, hogy mit fogok ott csinálni, ha tényleg nem kell állatot nevelni...
Erről a faluról konkrétan tud valaki valamit?
Miért úgy érzed a mosogatói, csicskás karrier közelebb áll hozzád? Ennyi ésszel ugyanis sokkal jobbra ne számíts...
Ja és falun ismeretlen az angol wc, csak pottyantós van és wc papír helyett csak kukorica csuma. Na az a durva, nem a net hiánya...
Atyavilág! Nevetséges vagy! :-))
Újhartyán egy köpésre van Pesttől, egy óra sem kell, hogy beérj a városba, ha nagyon akarsz.
Net egészen biztosan van, szóval ha begubódzol a vidéki házban a szobádba a monitor elé, akkor észre sem veszed majd, hogy nem Budapesten vagy. Annyi csak, hogy az ablakon nem fog beáradni a bűz, meg a sok autó és villamos, stb hangja.
A szüleid disznót és csirkét fognak nevelni?
Te meg tanulsz és kész, nem muszáj beszállnod a családi vállalkozásba. 2 év múlva nagykorú leszel, elmész dolgozni és Pestre költözöl, ennyi.
Képzeld, a fent nevezett falunak még honlapja is van! :-))
"én nem akarok disznót meg csirkét nevelni meg ilyesmi"
Több értelme van, mint a facebookon vagy az msn-en lógni.
"Hogy fogok beszélni a barátaimmal, net sincs ilyen helyen"
Már hogy ne lenne.
"Ja, a falu neve Újhartyán"
Az nem falu, bár község. Közel van Bp.-hez, bármikor felugorhatsz.
Kérdező te egy gyökér vagy.
Letörne a műköröm az ujjadról ha csinálni kellene valamit ugye? Képzeld el falun lakok és városba járok be suliba ami innen 30km-re van. Ezerszer jobban szeretek itthon a kis falumban lenni nincs zaj, csendesebb az élet, nincs annyi ember és legfőképpen nincsenek ilyen "páwák"/tinip*csák" szerintem a falu is jobban járna ha ott maradnál a kis megszokott helyeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!