Hogyha már megvan a szerződésem a közmunkaprogramra, de úgy alakult, hogy költöznöm kell másik városba, akkor azt meg lehet oldani, hogy ott dolgozzam le a 3 hónapot?
A szerződésben az áll, hogy fel lehet bontani bármikor, bármelyik fél.
De azt nem tudom, hogy ez befolyásolná-e a későbbi segélyre jogosultságomat, ha kicsit csúsznának a dolgok. Vagy egyáltalán lehet-e, hogy másik városba átjelentkezek, és ott dolgozom tovább.
Az előző kérdést én tettem fel.
Én is hasonlókat szeretnék mint a kérdező.Csak az a baj,hogy nekem tegnap szóltak hogy menni kell,és már nem tudom,hogy mit fogok tudni rendezni addigra.
Szerintem menj be te is a munkaügyi központba,és érdeklődd meg,hátha lehetséges.
Én is nem rég tettem fel a kérdést.Én elsejétől lennék felvéve,csütörtöktől.Szeretném is a munkát,csak most különböző okok miatt ott szeretném ledolgozni ha lehetéges lenne.
Ha meg tudtál valamit légyszíves írd le!Köszii...:)))
*lehetséges
Még nem voltam rendezni semmit.Tegnap kaptam meg a papíromat,ma a hivatalba voltam,de holnap sztem megyek is a munkaügyibe....:D
Nekem is csütörtöktől kellene kezdeni. Nekem sem arról van szó, hogy büdös a munka, mert csinálnám, csak most tényleg mennem kéne.
Csak van erre is valami orvoslat, biztos nem csak mi vagyunk így, biztos voltak már mások is hasonló helyzetben. Mert végül is nem mondjuk le a munkát, csak máshol szeretnénk dolgozni. Nekem még az sem baj, ha mást kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!