Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha szexről, szórakozásról,...

Ha szexről, szórakozásról, ivásról, trágárkodásról van szó miért érzik magukat egyenrangúnak a nők?

Figyelt kérdés
Mindig azzal dobálóznak hogy a férfiaknak bezzeg lehet,ellenben ha kezükbe adnék egy lapátot hogy ássák föl a kertet,vagy megkérném őket hogy szögeljenek föl egy képet a falra,vagy bármilyen férfi munkára,vagy csak megjegyzem hogy ők is kezdeményezhetnének a fiúknál,akkor fel vannak háborodva hogy az a fiúk dolga.

2011. dec. 23. 15:38
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Akkor nőgyűlölő, ha a többi kérdést is ő írta ki, amelyek ilyenek voltak, hogy : a nőket verni kell e, hogy tudják hol a helyük? és hasonlók. De mivel leírta, hogy nem ő írta ki a többit, ez esetben nem az (amit oda is írtam...)
2011. dec. 23. 17:58
 22/32 A kérdező kommentje:
Köszi !:D A 13-as feltételezte hogy nőgyülölő szindrómában szenvedek,mégegyszer elolvastam és erre elfelejtettem válaszolni:nem,ez nem divat.
2011. dec. 23. 18:11
 23/32 anonim ***** válasza:
Már elnézést,de ez nem minden nőre igaz!
2011. dec. 23. 18:54
 24/32 anonim ***** válasza:
Már bocsánat, de a kérdés mögött egy igen furcsa feltételezés bújik meg. Csodálom, hogy a többiek ezt nem vették észre: A szex, az ivás és a trágárság a férfiak kiváltsága? Ez náluk normális és elfogadott dolog???
2011. dec. 23. 19:41
 25/32 anonim ***** válasza:
Nem attól lesz férfi a férfi, hogy állandóan dugni akar, káromkodik és minden héten kocsmázik. Ahogy a nő sem lesz egyenjogúbb ezektől a dolgoktól :) Úgy is csak az a "Nő" fog így viselkedni, aki inkább az alja rétegből származik, de ugyanez vonatkozik a férfiak többségére is szerintem.
2011. dec. 23. 20:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Hülye vagy, fiam -.-
2011. dec. 23. 20:08
 27/32 A kérdező kommentje:
Nem,egyáltalán nem a férfiak kiváltsága mi ez a hülyeség ?Csak ha a felsoroltak közül vki megszól egy nőt,akkor felbírnak lázadni,és azzal mentegetőznek hogy a pasiknak is szabad.Igen,nem minden nő ilyen,elöbb írtam.
2011. dec. 23. 21:03
 28/32 anonim ***** válasza:

Én már annyira kíváncsi vagyok, hogy hol lehet olyan nőkkel találkozni, akik nem bírják ezeket megcsinálni. Nem azért a két fillérért, lehet nekem vannak túl jó ismerőseim, de egyik nőt se kell félteni semmilyen munkától, bármiről is van szó, megcsinálja, maximum egy kis segítséggel.

A mai világban már nem létezik férfi és női munka, pláne, ha valaki egyedülálló, luxus lenne nem megtenni valamit, mert ő nő (vagy épp férfi).

2011. dec. 23. 21:28
 29/32 anonim ***** válasza:
31%
ne legyen már ekkora a képed!
2011. dec. 24. 00:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Most csak vegyük a kérdés második felét: "miért érzik magukat egyanrangúnak a nők?" - Nos azért mert azok. A nők mindenben egyenrangúak a férfiakkal. Az egyenrangúság azt jelenti, ugyanaz a kiváltság illeti meg őket. Ugyanazt teheti büntetlenül, mint a férfiak. Miért illeti ez meg őket? Mert hoztak egy ilyen törvényt... mert eltörölték a nemek közti rangbeli különbséget, mert modern világban élünk, ez ilyen egyszerű.

Amiről eztán írsz, azok nem kiváltságok, hanem feladatok. Tehát ezeket szépen összekutyultad.

Tegyük fel van egy gyár, annak egy parkolója. A gyári munkásnak és a cégvezetőnek is van kiváltsága ott parkolni, mégse fog a cégvezető a gyárban dolgozni és a gyári munkás se fog beülni az irodába. Miért nem? Mert más a feladatuk. Ez is ilyen egyszerű.

A férfiak fizikai felépítettségüknél fogva jobban bírják - általánosságban - a fizikai munkát, a szerelő munkát stb. A nők pedig ügyesebbek a konyhában, a háztartásban és a gyereknevelésben. Sok esetben el tudják látni egymás feladatait. De ennek semmi köze ahhoz milyen kiváltságaik vannak, mivel abban egyengrangúak.

De a kérdésed úgy gondolom arra vonatkozik, hogy miért "férfiasodnak" a nők, ahelyett, hogy megőríznék szűzies női "idol" mivoltukat... Nos erre pedig az a válasz, hogy férfiak uralta világban élünk és szinte minden a szexről szól és a férfiak vágyainak kielégítéséről. A nők pedig próbálnak megfelelni ennek... néha túllőnek a célon, főleg a fiatalok... keresik a helyüket, de göröngyös az út.

2011. dec. 25. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!