Mi a véleményed a kövér emberekről, elfogadod veled egyenrangúnak, vagy mindenképpen értékét vesztett személy?
Ez attól is függ, hogy az illető milyen szerepet tölt be az életemben. Ha ismerős, barát, kolléga stb, akkor nem foglalkozom a súlyával. Ha életem párjául választok valakit, akkor ott kizáró ok a túlzott elhízottság.
Alapvetően van egy kicsit akaratgyenge kisugárzása annak, aki kövér, mert lusta, összevissza zabáló ember képét vetíti, de általánosítani nem szabad, mert a kövérségnek lehetnek hormonális, genetikai okai is.
Ugyanolyan ember,mint Te vagy én. Az értékét nem a súlya vagy a külseje határozza meg.
Párválasztásnál nálam is kizáró ok,de azt gondolom,hogy családi,baráti kapcsolatokban abszolút nem testsúlyfüggő,hogy kit tartok értékesnek.
ugyanolyan emberként kezelem
ennyi erővel akármi alapon lehetne pl akik szőkék azokat lekezelem, akinek barna haja van azt istenítem
nem a súlyából ítélem meg hogy milyen ember hanem a belső tulajdonságairól, ha meg egyszerűen idegen, mármint az utcán látom vagy ilyesmi nem is foglalkozok vele hogy mekkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!