Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha szexről, szórakozásról,...

Ha szexről, szórakozásról, ivásról, trágárkodásról van szó miért érzik magukat egyenrangúnak a nők?

Figyelt kérdés
Mindig azzal dobálóznak hogy a férfiaknak bezzeg lehet,ellenben ha kezükbe adnék egy lapátot hogy ássák föl a kertet,vagy megkérném őket hogy szögeljenek föl egy képet a falra,vagy bármilyen férfi munkára,vagy csak megjegyzem hogy ők is kezdeményezhetnének a fiúknál,akkor fel vannak háborodva hogy az a fiúk dolga.

2011. dec. 23. 15:38
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%
Ez nagyon hülye felvetés, és a két dolognak semmi köze egymáshoz. Ez olyan mintha a férfiakat szidnánk, amiért nem ők szülnek gyereket, vagy nem képesek szoptatni. Egy nőnek így is több terhe van, mint egy pasinak, és jelentem 27 éves vagyok, de alig találkoztam ennyi idős pasival, aki fele annyit elért, mint én. Nálunk a családban nem sok férfi kertészkedett, az mindig is női dolog volt. Falat is kapartam, festettem, bútort szereltem össze, égőt is tudok cserélni, biztosítékot felnyomni, dugulást elhárítani stb. a mai férfiak szerintem közel sem olyanok, mint régen. Már azt se mondhatják, hogy ők a nagy kenyérkeresők, mert ez már a nőktől is elvárás.
2011. dec. 23. 16:13
 12/32 anonim ***** válasza:
82%

"Ez olyan mintha a férfiakat szidnánk, amiért nem ők szülnek gyereket, vagy nem képesek szoptatni. "

:DD

2011. dec. 23. 16:14
 13/32 anonim ***** válasza:
88%
Elnézést az OFF-ért, de két hete ez legalább a 100. kérdés, ami a nőket kritizálja. Kedves kérdező, te ugyanaz az ember vagy, aki a többit is feltette? Mert akkor valami erős nőgyűlölő szindrómában szenvedhetsz :D Ha pedig nem, akkor csak azt szeretném tudni, hogy ez most valami divat e?
2011. dec. 23. 16:15
 14/32 anonim ***** válasza:
89%
gondolom megcsal, vagy lelépett, vagy leszarozott a nőd...
2011. dec. 23. 16:18
 15/32 anonim ***** válasza:
16%
Egyébként meg a nők csak szexre jók, ezt minden férfi így gondolja, csak nem vallja be. Gondolkodást nem nagyon lehet tőlük várni. De legalább jól néznek ki.
2011. dec. 23. 16:21
 16/32 A kérdező kommentje:

Tisztelet a kivételnek,ezt lehet elöbb kellett volna.Vannak nők akik megcsinállják az ilyen munkákat,és ismerek nőket akik fizikai munkát végeznek,de azok mind 40 év körüliek,nyilván a fiatalabbakra gondolok.

Kedves 7-es jól kiforgattad a szavaimat,és nem értetted a kérdésemet.Nem a monogám kapcsolatról van itt szó (akkor még jó hogy szexeltek),nem arról hogy ha a pároddal mész szórakozni és alkalmanként,nem csak 1-2 pohár italról,és nem csak arról hogy ha idegesek vtok 1-2 szitok szó elhagyja a szátokat.

2011. dec. 23. 16:23
 17/32 A kérdező kommentje:
10-nél a pont tényleg megjöttek a női válaszolók :D Nem én tettem föl a többit,ez az első ilyen kérdésem itt,nem tudom ebben mi a nőgyűlölő,nem szarozott le egy nő sem,én csak feltettem egy kérdést ami gyakori jelenség napjainkban és a nőkről szól.
2011. dec. 23. 16:30
 18/32 anonim ***** válasza:
96%
Nők és férfiak eleve egyenrangúak, abból a természetes okból, hogy embernek születtek. Az "egyenrangúságért" egyikőjüknek sem kell kűzdeni, hisz az adott. Aki pedig trágárságban, közönségességben verseng a másikával, attól függetlenül hogy nő vagy férfi, egyszerűen csak primitív barom. (Ál)ember..(al)ember.
2011. dec. 23. 17:15
 19/32 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy nőgyűlölésről beszélsz?
2011. dec. 23. 17:49
 20/32 anonim ***** válasza:
47%

A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad.

Olvasd már el az 53as válaszát.

2011. dec. 23. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!