Ha szexről, szórakozásról, ivásról, trágárkodásról van szó miért érzik magukat egyenrangúnak a nők?
Hát, ha egy lapáttal akarod felásatni a kertet, az különös kegyetlenségre vall. :D
Egyébként meg így kényelmesebb nekik. A férfi lét előnyeire igényt tartanak, a hátrányaira nem. Pedig a nagy emancipációnak ez is a lényege lenne, hogy ne csak a jóbam legyenek egyenrangúak, hanem az élet nehezében is. De mindkét fél csak magának akarja a jobbat.
A férfiak valóban elnyomják a nőket egy bizonyos oldalról.egy nő nem élheti ki magát nyíltan,mert akkor büdös k-va,de egy férfinak természetes,ha így viselkedik.ezzel nem is lenne baj,csak akkor a nőket sem kéne elítélni.egyik nem sem fölébb vagy alább rendelt,ezt csak bizonyos buta társadalmi sztereotípiák hitetik el az emberekkel.Ha a férfiak nem ítélnék el a nőket,akkor a nők sem akarnának ilyen módon visszavágni.Na de azért nem kell félteni őket sem,ezt aláírom.ők is csak addig akarnak "egyenlőek" lenni,amíg hátsó szándékkal tudják irányítani a férfiakat;-) Tisztelet a kivételnek,mindkét oldalról nézve.Összességében szerintem mindkét nemnek egy alapos tudatváltásra lenne szüksége,és akkor sokkal jobban el tudnák fogadni egymást,nem lennének ezek a buta gyerekes harcok.
30/F
Lapáttal te sem ásnád fel a földet, azt ásóval szokták; a lapát másra való.
"szögeljenek föl egy képet a falra" Teljesen felesleges az egész képet felszögelni, elég, ha egy képakasztót szögelsz fel.
Én falun nőttem fel, lány létemre ásóztam is.
A házunkban az összes képnek én szögeltem fel a képakasztót a falra.
Ki tudom cserélni a zárat és a zárbetétet is. A csaptelepet is.
Felhasogatom a fát.
A lapraszerelt bútorokat a lányommal ketten raktuk össze.
Csak azt a férfimunkát nem csinálom meg, amit fizikailag nem bírok megcsinálni.
Ugyanígy a lányaim is.
Viszont a férjem és a vejeim is meg tudnak főzni, el tudnak mosogatni, kimosni és kiteregetni a ruhákat.
És igen, egyenrangúak vagyunk "Ha szexről, szórakozásról, ivásról, trágárkodásról van szó":
Mindnyájan monogám kapcsolatban élünk, egyikünknek sincs szeretője;
Szórakozni a párjainkkal járunk;
Ha meg akarunk inni egy sört, vagy néhány pohár bort, had tegyük már meg annak ellenére, hogy nők vagyunk (nálunk a fiúk sem kocsmáznak);
Ha úgy adódik, miért ne mondhatnánk mi nők is, hogy b@ssza meg, meg vagy f@szom?
Egyenrangúak vagyunk és nem vagyunk felháborodva, ha meg kell csinálnunk valami férfimunkát.
#7-es, ez becsülendő. Hasonlóan kéne gondolkodnia a többi nőtársadnak is. Mert ezt jelentené valahol az egyenrangúság.
#9-es: nem kicsit sarkítod a dolgokat. "a nő dolgozzon, a nő szereljen, a nő vezessen, a nő legyen erős, de eszük ágában sincs főzni, takarítani "szülni" gyereket nevelni az is a nő dolga" A nő igenis dolgozzon, ugyan úgy mint a párja. Ne eltartassa magát. Az állatokat szokták tartani.
A nő vezessen, ha autózni akar, különben marad a busz. Bár ez inkább kiváltság mint kötelesség. A férfiak többsége tud és szokott is főzni. Szülni viszont nem tudunk. A gyerek nevelés egy normális családban a szülőK dolga. Nem várják el, hogy egyedül neveld fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!