Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igénytelenek az...

Miért ilyen igénytelenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért ilyen igénytelenek a magyarok?Kora reggel már büdös a fél város,a cigi,fokhagyma,pia,fingszag,áporodott seggszag terjed a buszokon,munkahelyen.Zíros,lenőtt haj mindenhol,és mindenki dagadt.
2011. dec. 21. 13:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Jaj de harciasak vagyunk :D te képzeld ÖREG leszek, és nem pisiszagú, pletykás öregasszony. Te biztos az leszel, mert más most úgy viselkedsz :D
2011. dec. 21. 21:14
 22/28 A kérdező kommentje:
Mi köze a pénznek az igényességhez?Víz,szappan ekkora luxus?
2011. dec. 21. 21:51
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Amerikában sokkal több a dagadt, - és ehhez hozzájárul az igénytelenség is. Mivel folyton gyorskajákat zabálnak, azért mindegyik akkora mint egy bálna. ha igényes lenne, akkor nem lenne dagadt sem, és nem enne ilyen sza.r kajákat. Amcsik sokkal nagyon trehányak mint a magyarok. a vérvétel pedig megint más. oda olyan IS járnak akik éppen betegek, vagy valami panaszuk van, és az a legkisebb gondjuk, hogy ápolatlanok. jó természetesen te is egészséges voltál az sztk-ban, de sok az öreg, idős ember. fáj a lábuk, hátuk, derekuk. az is nehezükre esik, hogy megálljanak 2 percig a mosdó fölött. elég a maguk baja. meg még fessék be a hajukat is nem?:)
2011. dec. 21. 22:59
 24/28 anonim ***** válasza:
28%

Anyukám rákos volt és az infuziós kezelés miatt höhulláma ami gyószer szagú izzadsággal jár.

Nagyon kellemetlen volt neki mert nem nyomta el semmi ezt a szagot.

Muszáj volt neki vérvételre menni.

Ès nem azért,hogy a hozzád hasonló libákat iritálja.

Persze,hogy nem fogod fel miért vagy felszínes!

2011. dec. 22. 11:04
 25/28 anonim ***** válasza:
*gyógyszer
2011. dec. 22. 13:26
 26/28 A kérdező kommentje:
Mielött mindenki ezt hozza fel,szólnék,hogy a büdös öregeket nem én hoztam fel...:)
2011. dec. 22. 15:25
 27/28 anonim ***** válasza:

Igen, vannak kellemetlen szagú, vagy kinézetű emberek. És vannak, akiket ez az átlagnál jobban zavar (biológiai értelemben, például a fokhagyma szagú lehelettől hányingerem lesz, nem tudom befolyásolni).

Továbbá van az igénytelenségnek az a fajtája, amelyet másképpen a tolerancia hiányának nevezünk. Őket meggyőzni semmiről nem lehet, csak kikerülni.

2011. dec. 22. 16:25
 28/28 anonim ***** válasza:

Ezt hozták gyerekkorukból. Vagy ha nem ezt látták otthon, szimplán igénytelenek.

Én sokakkal laktam együtt életem során albérletben, ha jól számolom 16 fő, és rajtam kívül egyetlen olyan ember volt, aki mindennap fürdött. A többség napi egyszer sem mosott fogat, és 2-3 naponta fürdött. Volt aki előadta, hogy ő nem vált minden nap alsót meg zoknit sem, jó az két napig is. Többen a mosószerrel meg a víz hőfokán spóroltak, wc-papíron.

Egyszer egy barátnőmnél és a férjénél töltöttem egy hetet. A férje 3 napig nem fürdött, a barátnőm vagyis a felesége szólt rá, hogy most már tényleg fürödj meg, mert büdös vagy. Wc utáni kézmosás, és a wc, fürdőkád stb. tisztítása sem létezik az emberek többségénél.

2012. ápr. 4. 23:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!