Miért ilyen igénytelenek az emberek?
Anyukám rákos volt és az infuziós kezelés miatt höhulláma ami gyószer szagú izzadsággal jár.
Nagyon kellemetlen volt neki mert nem nyomta el semmi ezt a szagot.
Muszáj volt neki vérvételre menni.
Ès nem azért,hogy a hozzád hasonló libákat iritálja.
Persze,hogy nem fogod fel miért vagy felszínes!
Igen, vannak kellemetlen szagú, vagy kinézetű emberek. És vannak, akiket ez az átlagnál jobban zavar (biológiai értelemben, például a fokhagyma szagú lehelettől hányingerem lesz, nem tudom befolyásolni).
Továbbá van az igénytelenségnek az a fajtája, amelyet másképpen a tolerancia hiányának nevezünk. Őket meggyőzni semmiről nem lehet, csak kikerülni.
Ezt hozták gyerekkorukból. Vagy ha nem ezt látták otthon, szimplán igénytelenek.
Én sokakkal laktam együtt életem során albérletben, ha jól számolom 16 fő, és rajtam kívül egyetlen olyan ember volt, aki mindennap fürdött. A többség napi egyszer sem mosott fogat, és 2-3 naponta fürdött. Volt aki előadta, hogy ő nem vált minden nap alsót meg zoknit sem, jó az két napig is. Többen a mosószerrel meg a víz hőfokán spóroltak, wc-papíron.
Egyszer egy barátnőmnél és a férjénél töltöttem egy hetet. A férje 3 napig nem fürdött, a barátnőm vagyis a felesége szólt rá, hogy most már tényleg fürödj meg, mert büdös vagy. Wc utáni kézmosás, és a wc, fürdőkád stb. tisztítása sem létezik az emberek többségénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!