Az emberek többsége miért azt feltételezi rólam, hogy hülye vagyok főleg akik nem ismernek?
Az én barátom nagyon okos, intelligens, mégis sokszor hülyének tetteti magát. Azt mondja, hogy ennél nincs jobb módszer kitapasztalni azt, hogy ki milyen ember.
Mert aki szemét, az lekezel, fölényeskedik, aki jó ember az pedig segít, nem érezteti a vélt vagy valós fölényét.
Szóval használd inkább ki, mint bosszankodjál.
Bocsi!
Rosszul fogalmaztam.Válaszolok az evidens kérdésre és jót mondok de közbe bambán nézek.Gyerekkoromba az oviba is ilyen voltam és a lányom is ilyen aki 3 éves.Én 32 vagyok.
Nem hittem,hogy van ilyen ember rajtam kívül!
Pontosan ilyen vagyok.A koromhoz képest kissé kisfiús az arcom,ami naiv benyomást kelt,és a legtöbb ember kuncog rajtam,ha rám néz.Azt hiszik,hogy debil vagyok.Egyesek félhangos megjegyzéseket tesznek, ha elmegyek mellettük: ,,Nézd,micsoda gyökér ez a gyerek."
Szerencsére a hallásom igen jó.ÉS sokszor tudom,hogy sokkal okosabb vagyok,mint azok,akik lenéznek.
Nem nagyképűségből,de komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!