Miért udvariatlan a buszsofőrök többsége, és miért nem tudnak köszönni? (Volán)
"Szerintem azért, amit első írt, túl sok az ember és lehet belefásul, ...persze az is lehetséges az útra figyel, vagy halkan köszönsz és a motorhang, közlekedés hangja erősebb: nem hallja."
Bocs, de ezen jót röhögtem.:) Az útra figyel? Amikor felszállok, és köszönök? Akkor áll busz, vagy te menet közben szállsz fel ?:D Aha, csak csukva marad a szája is.
Biztos sokan utálják is a munkájukat, és képtelenek még jó képet is vágni hozzá.
Nem eredendően bunkók, a körülmények azzá teszik.
szerintem a köszönés elmulasztása csak a jéghegy csúcsa... amilyen alpári parasztok tudnak lenni egyesek, én nagyon örülnék, ha csak a köszönést felejtenék el...
személyesen tapasztaltam meg, milyen az, amikor az ember 150 m-en át fut a buszhoz, ami a megállóban áll és vár, hogy aztán 20 cm-rel az orra előtt csapják be az ajtót - mondanom sem kell, direkt.
ezek után a buszsofőr kedvesen rámröhög a fűtött fülkéből ki a -10 °C-ba, majd kihajt a megállóból...
"Bocs, de ezen jót röhögtem.:) Az útra figyel? Amikor felszállok, és köszönök? Akkor áll busz, vagy te menet közben szállsz fel ?:D Aha, csak csukva marad a szája is."
Szerintem attól még hogy áll a busz,lehet másfelé figyelni, nem csak a felszállókra,mint pl. az útra, közlekedésre figyelni, ez miért zárná ki?.... de örülök, ha kellemes perceket szereztem és vidámabb lettél... bár csak értelmileg is megértenéd..de röhögj inkább csak, ahhoz nem kell túl nagy intelligencia :D
A világ megváltoztatását úgy szokták mondani, kezdje az ember önmagán...másokat aligha tudsz, de ha már jómodort tanulnál, sokat lendítenél az összképen.
Ahogy olvastalak, valamiért azt gondolom, az én két szép szememért, vagy írásom miatt nem fogsz változtatni, de majd az élet biztos szűkebbre szabja idővel a mellényed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!