Több hölgy társaságában van mód egyikőjüknek valami bókféleséget mondani? Vagy ez mindenhogy udvariatlan lenne?
Figyelt kérdés
Nyilván arról van szó, hogy például szeretném egyiknek megdícsérni mondjuk a haját. De ez gondolom sértő lenne a többi jelenlévőnek, talán még akkor is ha azok férjezettek stb. Jól gondolom? Vagy valahogy lehet bókolni egy nőnek a ha kettő is jelen van?2010. júl. 29. 15:30
1/3 anonim válasza:
hát, én kicsit tényleg furán érezném magam a másik nő helyében. szerintem ez határeset, kicsit udvariatlanságnak tűnhet, igen, másfelől meg, miért ne lenne jogod bókolni annak, akinek akarsz...de szerintem vagy nagyon találékonynak kell lenni, vagy inkább hanyagolni kell a bókolásnak ezt a módját.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez annak a jele lenne, hogy tetszik neked az a hölgy. Szerintem egy férjes asszonynak nem nagyon illik bókolni, mert félre érthető, szóval akinek férje van, az ne sértődjön meg, ha nem bókolnak neki.
3/3 anonim válasza:
Amikor terhes voltam egy barátnőmmel, aki ugyancsak terhes volt, bementem egy kávázóba. Mindkettőnknek jó nagy hasa volt már. A pincér beléptünkkor azt mondta a barátnőmnek, hogy de csudaszép kismama vagy. Hát ez cikis volt nekem.
Nekem van férjem, de ha társaságban megdicsérnék valaki haját, az enyémet meg nem, akkor nagyon leforrázva érezném magam. A bókot őrizd meg más helyzetekre. Szerintem ez olyan mint több személynek sziát köszönni sziasztok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!