Nekem kellet volna előre köszönjek? Udvariatlan voltam?
Nem voltál udvariatlan ! A férfi volt modortalan bunkó, tahó! Mindig a férfinak kell előre köszönni.
És kikérted magadnak?
Nem hiszem, hogy hibát követtél volna el vagy udvariatlan lettél volna. Inkább tartom bunkóságnak, hogy leállt téged kioktatni. Ezek után én fontolóra venném, hogy legközelebb direkt ne köszönjek neki.
Amúgy én is gondban vagyok sokszor, mert egyébként nem vagyok az az illemhez görcsösen ragaszkodó típus, de anyu annyiszor elmondta, hogy a férfi köszönjön előre a nőnek, mert az úgy illik, hogy néha csak várom a köszönést. Ha nincs az uccsó pillanatban ráköszönök, de azt meg olyan erőltetettnek érzem. De ez csak akkor van, ha valaki nem a szívem csücske, mert ha valakit kedvelek, akkor egyszerűen kortól nemtől függetlenül, észreveszem, rámosolygok és már köszönök is. Nem is jut eszembe, hogy hú hogy is illett volna.
VAgy ott van az amikor olyannal futok össez akit nem tudok hova tenni. Se név, se esemény, se másik személy, se bármilyen kapcsolódási pont nem ugrik be, viszont rajta látom, hogy mintha tudná ki vagyok és elvárná hogy köszönjek, közbe meg fogalmam nincs ki ő. Am ezt 50+-os férfiak szokták általában csinálni és szugerálnak szinte hogy köszönjek, de ha egyszer azt se tudom ki. én meg idegeneknek nem köszöngetek.
Bonyolult dolog ez...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!