Hogyan köszönjek adott helyzetben a nőknek?
Sziasztok!
Először is az utóbbi években sokszor zavar,hogy amikor bemegyek a boltba,vagy bankba,vagy postára,és találkozok
nálam idősebb,de fiatal (középkorú) nőkkel,nem tudom,hogyan szólítsam meg őket.Férfiakkal nincs gond,ha fiatal, ,,hello-szia",ha idősebb, ,,jó napot kívánok".Kölyökként azt mondtam nekik: ,,csókolom"
De huszonévesen szerintem gáz,a szia pedig túl közvetlen.
30-40 éves nőknek hogyan köszönjek?
Csak simán Jó napot!-tal.
Én 19 éves vagyok, de mindenkivel magázódok, én így szeretem, és szerintem egy 30-40 éves nővel simán lehet magázódni (egyébként az illem is úgy tartja, hogy csak akkor tegezheted le a nőt, ha ő megkér rá).
Én is mindig azt mondom, h Jó napot kívánok....így a legegyszerűbb. Csókolommal kiskoromban köszöntem...ill. néhány valóban elég idős rokonomnak szoktam így köszönni, de pl. bankban stb, ahogy írod, ott nem.
Úgy pedig, h "szia" úgy meg semmiképp sem köszönj:DD Az már pofátlanság, ha egy 40 éves hölgynek sziával köszönsz, csak akkor lehet, ha ő kezdeményezi, h szeretné, ha tegeznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!