Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen igénytelenek az...

Miért ilyen igénytelenek az emberek?

Figyelt kérdés
Miért ilyen igénytelenek a magyarok?Kora reggel már büdös a fél város,a cigi,fokhagyma,pia,fingszag,áporodott seggszag terjed a buszokon,munkahelyen.Zíros,lenőtt haj mindenhol,és mindenki dagadt.
2011. dec. 21. 13:51
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%

Még valamit: a szaglásunk nem egyformán érzékeny. Egy normál utasközönséget szállító BKV-buszon sosem éreztem rosszul magamat. Zsíros, lenőtt hajat ritkán látok (inkább férfiakon), kövér ember akad - de mit szólnál a New Orelans-i főutcához? Az a csoda, hogy be nem szakadt még az aszfalt:-).

És akkor - hab a tortán -: én akkor vagyok bajban, mikor egy pacsulitól ("Dior..":-))) ) bűzlő plázacica, vagy HR-almanager:-) mellé sodor a rossz sors. Na, akkor usgyi...messzire!

2011. dec. 21. 15:49
 12/28 tetris ***** válasza:

Márpedig én is észrevettem már, hogy az emberek igenis zömében ápolatlanok. Vannak persze kivételek, de a nagy többségnek sáros a cipője, zsíros a haja, nem ismeri a desodort, parfümöt még véletlenül se, a körme töredezett, koszos, a lehelete pedig olyan, mint a klozet.

Néha felszáll a buszra olyan ember, aki kinézetre normálisnak tűnik, de olyan rettenetes szájszaga van, hogy betölti az egész buszt. Vajon az ilyen nem érzi magán, hogy milyen büdös?

2011. dec. 21. 16:18
 13/28 A kérdező kommentje:
Látod kedves tetris,1-2 kivételtől eltekintve nem zavar ez senkit,csak minket:/
2011. dec. 21. 16:36
 14/28 anonim ***** válasza:
26%
Lehet,hogy te ápolt vagy és szép sovány de roppant felszìnes is.
2011. dec. 21. 17:11
 15/28 A kérdező kommentje:
Felszínes?Miért?Nem az ápoltság számít?Nem érdekel ki milyen ruhában jár,ha az tiszta.
2011. dec. 21. 17:25
 16/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem szégyenlem magamat, negyed évente járok vérvételre és borzadály ami ott van, büdösek pisiszagúak, nem fürdenek egyszerűen!!! Ráadásul mindig minden bajuk van.
2011. dec. 21. 18:07
 17/28 anonim ***** válasza:
16%
Szóval akkor neked nem büdös a p*csád és nem büdöset sz*rsz? :D Szánalmasak a hozzád hasonló emberek, kis primadonna. Undorító.
2011. dec. 21. 19:23
 18/28 anonim ***** válasza:
0%

18:07:

nohát, te sose légy ilyen. Öreg se. Akkor majd semmi bajod nem lesz - mert egyszerűen: NEM LESZEL. Gondold meg, micsoda előny: nem leszel elhagyatott, erőt vesztett, beteg, szegény és kiszolgáltatott. Nem kell majd együttérezni veled. Egyszerűen csak NEM LESZEL. Nagyvonalúan, elegánsan - megoldasz mindent. Huss!

2011. dec. 21. 19:46
 19/28 A kérdező kommentje:

Nem,nem büdös a szám,nincs rossz fogam,se gyomorbajom.:)

MERT igényes vagyok és eljárok orvoshoz.Furcsa ez a fogatlanok országában,mi?

2011. dec. 21. 19:54
 20/28 anonim ***** válasza:
Igényes vagy - mert van rá pénzed. A fogatlan idősek túlnyomó többségének csirkenyakra is nehezen. Miután egész életükben legtöbben fizették a tb-t, a fogorvosi kezelések során ezt-azt még le kell róni.az pedig lehetetlen. Nagy úr a nincs:(!
2011. dec. 21. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!