Miért ilyen igénytelenek az emberek?
Még valamit: a szaglásunk nem egyformán érzékeny. Egy normál utasközönséget szállító BKV-buszon sosem éreztem rosszul magamat. Zsíros, lenőtt hajat ritkán látok (inkább férfiakon), kövér ember akad - de mit szólnál a New Orelans-i főutcához? Az a csoda, hogy be nem szakadt még az aszfalt:-).
És akkor - hab a tortán -: én akkor vagyok bajban, mikor egy pacsulitól ("Dior..":-))) ) bűzlő plázacica, vagy HR-almanager:-) mellé sodor a rossz sors. Na, akkor usgyi...messzire!
Márpedig én is észrevettem már, hogy az emberek igenis zömében ápolatlanok. Vannak persze kivételek, de a nagy többségnek sáros a cipője, zsíros a haja, nem ismeri a desodort, parfümöt még véletlenül se, a körme töredezett, koszos, a lehelete pedig olyan, mint a klozet.
Néha felszáll a buszra olyan ember, aki kinézetre normálisnak tűnik, de olyan rettenetes szájszaga van, hogy betölti az egész buszt. Vajon az ilyen nem érzi magán, hogy milyen büdös?
18:07:
nohát, te sose légy ilyen. Öreg se. Akkor majd semmi bajod nem lesz - mert egyszerűen: NEM LESZEL. Gondold meg, micsoda előny: nem leszel elhagyatott, erőt vesztett, beteg, szegény és kiszolgáltatott. Nem kell majd együttérezni veled. Egyszerűen csak NEM LESZEL. Nagyvonalúan, elegánsan - megoldasz mindent. Huss!
Nem,nem büdös a szám,nincs rossz fogam,se gyomorbajom.:)
MERT igényes vagyok és eljárok orvoshoz.Furcsa ez a fogatlanok országában,mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!