Tegezés, magázás, kényes helyzetek?
Most egy iskolában dolgozom, ahol a diákok természetesen magáznak. Viszont gyakran eljárok olyan rendezvényekre - mondjuk Animekarácsony, animeconok - ahol mindenki tegez mindenkit. Na most, mi van akkor, ha ugyanazok a hetedikesek, akiknek Kati néni vagyok az iskolában, összefutnak velem egy animés rendezvényen. Megengedhetem-e, hogy tegezzenek, elvégre iskolán kívül vagyunk, vagy ismerve ezen gyerekek jellemét - pimaszok és szemtelenek máskülönben -, maradjak a magázódásnál?
És vajon nem vet-e rossz fényt rám, ha azt látják, hogy egyik tanáruk a hétvégén képregényszereplőnek öltözve mászkál, és mindenkinek Mariaquenna néven mutatkozik be.
Vagyis nem fognak-e a jövőben Kati néni helyett a nicknevemen szólítani, és mellőzni minden tiszteletet?
Huszonöt vagyok, húsznak se nézek ki, és attól kezdve vagyok rajongó, mikor még a Candy Candy-t meg a Dragon Ballt adták az RTLKLUB-on.
(Az, hogy mennyinek nézek ki nem én döntöm el, hanem a boltosok, akik rendre elkérik a személyimet, ha évente pár alkalommal én intézem az alkoholos italok vásárlását.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!