Jogosan akadtam ki?
Figyelt kérdés
Egyik barátommal és barátnőmmel mentem teázni. Ők ketten még nem nagyon ismerték egymást. Egész este csak ketten beszélgettek, én meg mintha ott sem lettem volna...Kb. 2 órát bírtam és mondtam, hogy már haza megyek. Felnőtt emberek vagyunk, de ennyire nem figyelünk a másikra?2011. dec. 1. 22:43
1/6 anonim válasza:
miért akadtál ki?
összeszuszakoltál két idegen embert, elnézted volna, ha mindketten csak veled társalognak,
és most megbántódsz, mert egymást izgalmasabbnak találták?
Ha nem az összehozás volt a célod, akkor miért hoztad össze őket, vagy kinek szántad a kuka szerepét, ami most téged talált meg?!
No, fel a fejjel, és okosabban a szervezéssel,
és ne légy féltékeny !
3/6 anonim válasza:
Nem az ő hibájuk, hogy mindketten sokkal érdekesebbnek találták a másikat, mint téged.
4/6 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy ha te is kezdeményeztél volna beszélgetést akkor levegőnek nézek volna.amit meg nem értek hogy ha barátok vagyok akkor miért nem lehet beszólni poénosra véve hogy helló én is itt vagyok, vagy valami ilyesmi...ehelyett felállsz és duzzogva lelépsz.
5/6 anonim válasza:
Ha próbáltál belefolyni a beszélgetésbe, kezdeményeztél, akkor kicsit figyelmetlenek voltak. De ha csak némán vártad, hogy kérdezzenek, mert az evidens, akkor ennnnnyhén szólva túlreagálod és túl magasra tartod magad. Főleg mert ha két ember összeismertetése a célod, akkor az lenne a cél, hogy megkedveljék egymást, és egymással is beszéljenek. Na már, ilyen helyzetben azt várod, hogy rajtad lógjanak egész végig? Lehet, ha te elkezdesz vmiről beszélgetni az egyikkel, a másik fog kiszakadni a beszélgetésből, mert nem feltétlen tud hozzászólni, mert nem feltétlen ismeri a témát...
6/6 anonim válasza:
Nekem is biztos rosszul esne a dolog, de egyrészt te hoztad őket össze, másrészt nem értem, miért nem száltál be a beszélgetésbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!