Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap összekaptunk nagyon. Nem bízom és hazudik? Jogosan akadtam ki?
A páromnak 1 hónapja 4 ezerrel töltöttük fel a mobilját. A lényeg az, hogy állítólag csak velem sms-ezett és engem hívott. Kiszámoltuk 43 forintos perc- és sms díja van egységesen. Tegnap óta nincs pénz rajta neki. Kijött az, hogy lenni kéne neki legalább 400 forintnak! Engem persze nem zavar ha a barátnőjével vagy akárki családtagjával sms-ezik, de a helyzet az, hogy ő azt mondta nem írt senki ilyennek. Na de akkor hol az a 400 forint? Elkezdett sírni. Mondtam neki, hogy egyzerű a megoldás. Mivel nem bízom benne most, megnézzüök az egész kimenő és bejövő hívásait a vodánál... mire ezt kimondtam elkezdett nagyon sírni, hogy ne nem akarja meg bármit meg tesz csak azt ne... mondom de ha csak nekem írtál akkor mi a baj? Azt mondta az, hogy nem bízol bennem a szavamra nem adsz. Na hát hozzá teszem, hogy a múltja sáros. Engem a kapcsolatunkban megcsalt, a volt pasijával sms-ezett sokáig le is feküdt vele, leszopta stb... Megbocsátottam, de ez megütött, hogy nyilván mással sms-ezik és az nem egy kedves barátnő és családtag, hanem vagy a volt pasi megint akivel utoljára februárban volt dolga vagy valaki más... tudom nincs jogom megnézni az ő híváslistáját, de most legyek palimadár? mit tegyek? segítsetek kérlek, nem akarok megint pofára esni, mert nekem ez nem stimmel!
21/F
Figyelj! Megcsalt, te megbocsátottál. Ha nem próbálsz bízni benne, megette a fene. Ez másképp nem működik. Tönkremegy a kapcsolatotok, ha folyamatosan kétségeid vannak, vajon igazat mond vagy sem.
És ne haragudj, de az elég durva, hogy számolgatod a percdíjakat, mennyit telefonált, mennyi sms-t küldött stb. Higgy neki. Ha meg nem hiszel, akkor hagyd ott. Igazából csak azt nem értem, hogy miért vagy még mindig vele, ha nincs meg a bizalom. Jó ez így neked? Szerintem nem.
09:32!
Tudod, a kisördög mindig ott bujkál az emberben, soha nem lesz a bizalom a régi. Engem is csaltak már meg, 8 év párkapcsolat után. Én nem tudtam megbocsátani, mert többé nem tudtam volna megbízni benne. A legkisebb gyanús jelre ismét ugrottam volna. Sajnos ez ilyen.
Igazad lehet...
Nekem még nem volt olyan kapcsolatom, ahol a lány megcsalt volna és együtt maradtunk volna. Megcsalni megcsalt, de ki is adtam az útját rögtön, bármennyire is szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!