Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap összekaptunk nagyon. Nem bízom és hazudik? Jogosan akadtam ki?
A páromnak 1 hónapja 4 ezerrel töltöttük fel a mobilját. A lényeg az, hogy állítólag csak velem sms-ezett és engem hívott. Kiszámoltuk 43 forintos perc- és sms díja van egységesen. Tegnap óta nincs pénz rajta neki. Kijött az, hogy lenni kéne neki legalább 400 forintnak! Engem persze nem zavar ha a barátnőjével vagy akárki családtagjával sms-ezik, de a helyzet az, hogy ő azt mondta nem írt senki ilyennek. Na de akkor hol az a 400 forint? Elkezdett sírni. Mondtam neki, hogy egyzerű a megoldás. Mivel nem bízom benne most, megnézzüök az egész kimenő és bejövő hívásait a vodánál... mire ezt kimondtam elkezdett nagyon sírni, hogy ne nem akarja meg bármit meg tesz csak azt ne... mondom de ha csak nekem írtál akkor mi a baj? Azt mondta az, hogy nem bízol bennem a szavamra nem adsz. Na hát hozzá teszem, hogy a múltja sáros. Engem a kapcsolatunkban megcsalt, a volt pasijával sms-ezett sokáig le is feküdt vele, leszopta stb... Megbocsátottam, de ez megütött, hogy nyilván mással sms-ezik és az nem egy kedves barátnő és családtag, hanem vagy a volt pasi megint akivel utoljára februárban volt dolga vagy valaki más... tudom nincs jogom megnézni az ő híváslistáját, de most legyek palimadár? mit tegyek? segítsetek kérlek, nem akarok megint pofára esni, mert nekem ez nem stimmel!
21/F
Nem normális dolog valakit ennyire "megfojtani".
Ha meg akar csalni,akkor azt így is megteszi,mert megtalálja módját,de ha nem akkor egy életre elásod a kapcsolatotokat a folytonos féltékenykedéseddel.Szerintem te csak a saját büszkeségedet félted,nehogy felszarvazzanak,de ha ennyire egocentrikus vagy,és vered a melled,hogy megbocsátottál neki meg felhánytorgatod a múltat (ami neki sztem nagyon rosszul esik),akkor ne várj más reakciót.Vagy rendezd magadban a dolgokat ezzel kapcsolatban,hogy túllépsz a múlton és megbízol benne vagy szakíts vele.
Ne haragudj de te nem vagy normális... 400 Fton hisztizel????? Lehet ráment a telóról internetre vagy akármi ilyen vagy egy barátnőjével váltorr pár smst csak nem tartozik rád és ezért nem mondta... mert ŐSZINTÉN: MI a F*sz közöd van hozzá, hogy kikkel vált smst vagy kit hív???? Ha elment volna 10 ezer csak a füstbe érteném, hogy bosszant, na de így?????? 400 Ft-on? SZakíts a lánnyal, neki teszel ezzel szívességet... elképzeltem, ahogy a vacsorát is kiporciózod neki..... idegbeteg, agykárosult idióta vagy...
26L (aki anya és van párom és ha csinálok 10 ezer számlát havonta se kérdezi meg a párom, h ugyan kivel???? pedig mi ingyen beszélünk szóval nyilvánvaló, hogy nem vele ment el...)
Ne haragudj de te nem vagy normális... 400 Fton hisztizel????? Lehet ráment a telóról internetre vagy akármi ilyen vagy egy barátnőjével váltorr pár smst csak nem tartozik rád és ezért nem mondta... mert ŐSZINTÉN: MI a F*sz közöd van hozzá, hogy kikkel vált smst vagy kit hív???? Ha elment volna 10 ezer csak a füstbe érteném, hogy bosszant, na de így?????? 400 Ft-on? SZakíts a lánnyal, neki teszel ezzel szívességet... elképzeltem, ahogy a vacsorát is kiporciózod neki..... idegbeteg, agykárosult idióta vagy...
26L (aki anya és van párom és ha csinálok 10 ezer számlát havonta se kérdezi meg a párom, h ugyan kivel???? pedig mi ingyen besz
Nem tudom, hogy mi ez a nagy hiszti részedről...!
Tudod, hogy milyen a csaj, megcsalt, meg írod, hogy a múltja sáros stb..., kutyából nem lesz szalonna!
Amúgy meg 400Ft-on hisztériázni, ne is haragudj de szánalmas!
Nem értem minek bocsájtottad meg neki a félrelépését, ha most meg gyanakodsz!
Ne haragudj de nem tudlak sajnálni! Legegyszerűbb megoldás, ha szakítotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!