Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg?
Figyelt kérdés
Sajnos a fogamzásgátló váltás miatt felszedtem 3 kilót az elmúlt pár hónapban. Hiába mozgok napi 1 órát intenzíven, hiába nem eszek szinte már semmit, nem akar lemenni, sőt, csak hízok. 58,5 kiló vagyok jelenleg, már fogyókúrás tablettát is szedek, ennek sincs semmi eredménye. Teljesen bele vagyok betegedve. A párom azt mondta, hogy még nincs olyan nagy baj, csak 60 felé ne menjek... Nagyon a szívemre vettem, láthatja hogy nem zabálok egész nap, nem az én hibám. Már 2 éve együtt vagyunk, vele terveztem a jövőm, nem értem hogy számíthatnak ilyen külsőségek. Oké, már én sem érzem magam csinosnak, bár hozzá kell tennem, hogy hatalmas melleim vannak magamhoz képest... De a pasimnak ez ennyire számít? Lehetnek az életben nagyobb problémák is, pl. szülés utáni súlyfelesleg, betegségek, stb., akkor nem tartana ki mellettem? Ezért szakítottam vele... Van aki szerint hülye vagyok. Vélemények?2011. nov. 23. 02:54
1/6 anonim válasza:
hát én úgy gondolom elhamarkodtad a dolgot kissé..bár a barátod is elég retardált lehet hogy ilyen kis dolgokot a szemedbe mondja, ha szereted adj neki 1 esélyt ha nem hajítsd ki mint az ember a szemetet
2/6 anonim válasza:
Mennyire mondta komolyan? Illetve biztos azért mondta, mert neki nem tetszik? Gyanítom igen, mivel szakítottál, de el tudok képzelni olyat, hogy megelőzésből figyelmeztet, ill. ha van rossz tapasztalata, akkor előre "retteg" attól, hogy hogy fogsz reagálni magadra ha hízol.
3/6 A kérdező kommentje:
Már a múlt héten is beszólt, de próbáltam elengedni a fülem mellett. Látja hogy minden gondolatom a súlyom, hogy mit tegyek még hogy fogyjak, már azon gondolkozom hogy azt a kevés kaját is kihányom amit megeszek. Nem hiszem hogy emellett figyelmeztetésre volna szükségem :(
2011. nov. 23. 11:21
4/6 anonim válasza:
Pont erre gondoltam, nem lehet hogy a női hisztitől retteg amit előrevetít arra az esetre, ha komolyabb felesleg lenne rajtad?
5/6 anonim válasza:
Ha szeret téged, vajon miért nem figyel jobban az érzékenységedre?
Miért "szólogat" be? Ne betegedj bele, az ő neveletlensége nem a Te hibád!
6/6 anonim válasza:
Szerintem aranyos,hogy ennyire megakartál felelni neki és emiatt fogyóztál..innen gondolom,hogy fontos volt. Ő meg eléggé szemét,hogy még be is szólt,meg így nem fogad el? 3 kg nem a világ vége,kezdjük itt.:\
Úgy gondolom,én is elhagytam volna.Szerintem nem vagy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!