Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is iszonyat ciki amit barátnőm csinált, jogosan akadtam ki? 17/L
Van egy srác aki nekem tetszik,és megkértem barátnőmet hogy ne feltűnően beszélgessen vele,talán rólam is ejtsen pár jó szót.
Barátnőm bemásolta a beszélgetést,és elég ciki dolgokat olvastam.
Konkrétan rákérdezett,hogy jelöltek között vagyok-e,erre a srác írta hogy nem ismer eléggé,de tetszek neki, és megírhatja nekem...(Tehát levágta,vagy nem értem másért miért írt volna ilyet.)
Erre barátnőm még elkezdte hogy nekem is tetszik ő,stbstbstb..
Erre a srác ennyit írt: na az jó.
Én nagyon kiakadtam,nagyon cikinek érzem,mivel eléggé úgy tűnik levágta a srác,meg hát én nem ezt kértem...
Mit gondoltok? Nagyon gáz?Fiú esetében mit gondoltok?
Bocsi,jelenleg eléggé foglalkoztat,és kíváncsi vagyok a véleményekre..:)
Erre szokták azt mondani, hogy ha valami fontos, akkor csináld magad, ne hagyd másokra. Szerintem a fiú is örülne, ha te beszélgetnél vele, nem a barátnőd(legalábbis én így lennék vele).
17/F
Elég ciki, hogy a barátnőd ilyen indiszkrét volt. Annyit tudok mondani: ne aggódj, ez csak egy szakasz az életedben, lesznek nagyobb gondok is, élvezd a fiatalságot, bármilyen pillanatnyi rosszban is vagy. Mindig előre nézz! :)
Nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!