Neki van igaza? Vagy jogosan akadtam ki? Bővebben lent!?
Barátom 28, én 19. 9 hónapja vagyunk együtt. Mostanában rengeteg a vita, minden apróságon, feszültek vagyunk mindketten. Nemrég úgy döntöttünk, h újra megpróbáljuk, mert nem bírtuk egymás nélkül. Tegnap este eléggé összevesztünk, mert nem nézi jó szemmel, h vannak fiú barátaim is. Pontosabban 1... aki már 4 éve az osztálytársam, soha nem volt köztünk semmi, tényleg barátok vagyunk. Este rámírt... h megkérdezze h vagyok, mert nemrég jöttem ki a kórházból, meg elakarta mesélni h új barátnője van, 10 percet max ha beszéltünk. Barátom kicsapta a hisztit, h neki ez nem tetszik.... megérteném, ha minden nap találkoznék a sráccal, vagy ilyesmi, de mostanában sajna arra jut idő, h 2-3 naponta beszéltünk fél órácskát. Elmagyaráztam barátomnak, h nem hiszem h ez olyan nagy probléma, meg h nézze meg, épp azt ecseteli h új barátnője van, nem akarunk egymástól semmit! Meg h ismerkedjenek össze ők is, meglátja jófej.... de azt mondta nem kíváncsi rá, ezek után persze én is kiakadtam, h nem bízik bennem, és hát kiabáltam vele elég csúnyán.:\
Ma pedig felhívott az egyik barátnőm, h megyek e este bulizni, mondtam h nem, majd augban megyek legközelebb.... amikor leraktam a telót, barátom azon lovagolt, h miaz h megyek.. mert azt kellett volna mondanom h megyünk...mondtam neki h persze, így értettem, nyilvánvaló h nélküle nem megyek el.... de ezzel is úgy felhúzott, mert nem igaz h minden egyes szavamra figyelni kell már... aztán összevesztünk, megint kiabáltunk, összepakolt és elviharzott, h többé ne keresssem, beleunt. Szerintetek? Bocsi, h ilyen hosszúra sikerült. Mi a megoldás? Nagyon szeretem...
Hát én az életemben elkövettem azt a hibát, hogy másfél évet töltöttem egy ilyen fajta emberrel.Féltékenysége már odáig fajult, hogy megütött!Na én meg úgy b@sztam ki, mint macskát sz@rni!!
Úgy, hogy annyit tudsz tenni, hogy ki dobod..Nem hiszem, hogy változni fog, főleg nem 28 évesen!!!!
Csak szenvednél az ilyen ember mellett..inkább hagyjad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!