Ez most mi? Milyen nagyi az ilyen? Jogosan akadtam ki?
Hogy mondhat ilyet az unokájának? Egyedül sütné? Nem! Ott lennél Te is, ha rosszul érezné magát, akkor leül és kész. Meg gondolom úgyis segítenél sütni.
Jogosan akadtál ki!
nekem sose mondta a nagymamám, hogy nem süt nekem sütit..sőt, annyi sütit süt, hogy nem győzöm enni.
meg anyu is süt pedig elég modern típus, de ha bármit kérek süt vagy főz, pont azért mert már nem együtt lakunk és szeretne kedveskedni! és ez így van rendjén!!!
én is mindig főzök a páromnak pl, milyen lenne ha azt mondanám neki, hogy főzz magadnak :D vagy a gyerekemnek vagy unokámnak :D
vagy legalább elvitte volna a cukrászdába , érted...
a gyerekekben él még az ilúzió, hogy anagymamák lekvárt főznek, sütit sütnek, és azért k..a jól, mert tapasztalatuk van, mert az ő generációjuknál még nagy szerepe volt a háziasszonyságnak.
Ezt én sem szeretém elveszteni, elkértem nagyitól a sütireceptjeit és én fogok sütni az unokámnak. Meg mindenki másnak.
sütni főzni kreatív, örömet okoz, pláne ha kérik, az azt jelenti hogy jól csinálja, bíznak benne stb ezt nem illik elutasítani, max át lehet tenni egy későbbi időpontra, hogy pl jaj ma nagyon fáradt vagyok, de holnap sütök, ma elviszlek a cukrászdába vagy mittomén, rendelek házhoz ha mást nem.
a gyerekek szeretik a házhozrendelést is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!