Erdélyi magyar vagyok, otthol gyakran előfordult, hogy a magyarokat lenézik, beszólnak vagy akár még meg is verik őket csupán a magyarságuk miatt. 20évig éltem romániában, aztán MO-ra költöztem, de ittsem sokkal szebb a helyet, mivel le román cigányoznak (abszolut semmi közöm a cigánysághoz, tökeletesen akcentus nélkül beszélek magyarul, a nevem is magyar) amiért erdélyben születtem. Mit lehet az ilyen kretének ellen tenni?
Te is az alapján nyilvánítod magad magyarnak, hogy a felmenőid azok, és tudsz magyarul, nem? Ha bantu négerek lennének, eszedbe sem jutna.
2011. nov. 20. 23:20
22/67 ads2112 válasza:
Nemcsak, egy erdélyi is lehet ilyen szemszögből magyar amiért tud magyarul és a a felmenői is magyarok, de ők mégsem igazi magyarok (!) mert már nem magyarorszag területén születtek hanem valemelyik más országban, igyhát a szülő országuk állampolgárságát kapják meg. Ergő aki külföldön születik az nem magyar es nemis lenne szabad magyar állampolgárságot kapniuk!!!
2011. nov. 20. 23:27
23/67 ads2112 válasza:
A kérdezőnek meg csak azt tudom ajánlani hogy huzzon vissza a tetves romániába es folytassa ott a puliszka zabálást.
2011. nov. 20. 23:32
24/67 anonim válasza:
"de ők mégsem igazi magyarok (!) mert már nem magyarorszag területén születtek"
Hogyne, az igazi magyar és a hamisítvány magyar. Ezt a hülyeséget. Az dönti el egy ember nemzetiségét, hogy ott született-e, ahol éppen megszállták az országot? Mert ilyen alapon akkor mindenki orosz, aki a szovjet megszállás alatt született.
"Ergő aki külföldön születik az nem magyar es nemis lenne szabad magyar állampolgárságot kapniuk!!!"
Alkotmányellenes amit írsz, Magyarország nemzetállam, és az állampolgárság joga minden magyar embert megillet alanyi jogon.
Érdekes a gondolkodásmódod, a magyar állampolgárságot kapó magyarok szúrják a szemedet, de a kínaiak, fekete pákók meg a többiek nem?
2011. nov. 20. 23:32
25/67 anonim válasza:
"A kérdezőnek meg csak azt tudom ajánlani hogy huzzon vissza a tetves romániába es folytassa ott a puliszka zabálást."
A kérdező magyar, ezt tisztázta a kérdésben. Puliszkát a románok esznek.
2011. nov. 20. 23:33
26/67 ads2112 válasza:
A kérdező román akár kapott-e állampolgárságot akár nem...akkoris román marad. Ilyen alapon szinte bárki kikiálthatja mágát magyarnak
2011. nov. 20. 23:37
27/67 ads2112 válasza:
Aki nem magyar anyaföldön született az bármi lehet, de magyar nem!
2011. nov. 20. 23:39
28/67 anonim válasza:
Hm, még akár te is kikiálthatod magad annak. Erdély pedig nagyon is magyar anyaföld.
2011. nov. 20. 23:40
29/67 anonim válasza:
Hol látod a szövegben, hogy a kérdező román? Direkt átnéztem, külön kikötötte, hogy magyar.
2011. nov. 20. 23:41
30/67 ads2112 válasza:
De erdélyi!!! az nem magyarországhoz tartozik, igaz régen nagyonis az volt, de már nem az. Földrajz és a történelem dereng? tudod holvan a román-magyar határ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!