Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a Magyarok?

Miért ilyenek a Magyarok?

Figyelt kérdés
Erdélyi magyar vagyok, otthol gyakran előfordult, hogy a magyarokat lenézik, beszólnak vagy akár még meg is verik őket csupán a magyarságuk miatt. 20évig éltem romániában, aztán MO-ra költöztem, de ittsem sokkal szebb a helyet, mivel le román cigányoznak (abszolut semmi közöm a cigánysághoz, tökeletesen akcentus nélkül beszélek magyarul, a nevem is magyar) amiért erdélyben születtem. Mit lehet az ilyen kretének ellen tenni?
2011. nov. 20. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 ads2112 ***** válasza:
0%
Az elóbb emlitettem, hogy mi az oka a kötözködésnek
2011. nov. 20. 22:54
 12/67 anonim ***** válasza:
100%
Tehát berágtál a főnöködre, és ezért minden erdélyi magyar dögöljön meg?
2011. nov. 20. 22:55
 13/67 ads2112 ***** válasza:
0%
Ne forgasd ki a szavaimat, nem kivánom senki halálát. Én csak azt mondom, hogy mindenki találjon munkát a saját országában ahol született anyanyelvtöl függetlenül, és ne jöjjon ide rabolni a megélhetésünket.
2011. nov. 20. 23:00
 14/67 anonim ***** válasza:
Ez a dolog akkor működne, ha ott, ahol laksz, senki nem menne máshova dolgozni, de még soha nem volt olyan migráció a magyarok között, mint most. Csak az én ismeretségi köröm fele dolgozik/dolgozott már máshol. Sőt, a főiskolai csoporttársak közül senki nem maradt abban a városban, ahol végzett.
2011. nov. 20. 23:03
 15/67 ads2112 ***** válasza:
0%
Hát ezaz, azért emigrálnak a magyarok mert idehaza nem találnak munkát. Naés ez minek a következmenye? Az idióta kormányunknak akik idecsőditik a romámonkat meg a többi haszonleső állmagyar bandát
2011. nov. 20. 23:07
 16/67 anonim ***** válasza:
Pff ezt te sem gondolhatod komolyan.
2011. nov. 20. 23:10
 17/67 ads2112 ***** válasza:
0%
Nemis hogy próbálnák inkább kitoloncolni őket...neeeeeeeem, azvan hogy leegyszerüsitik az állampolgárság megszerzését és idecsalja öket a kormány megélhetést igérve nekik.
2011. nov. 20. 23:10
 18/67 anonim ***** válasza:
Csakhogy a kettős állampolgárságot nem románok kapják, hanem magyarok, egyrészt, másrészt papírokat csak az kap, akinek aktív lakhelye van. Szerinted hányan szaladnak ingatlant vásárolni? Senki nem lesz olyan hülye.
2011. nov. 20. 23:12
 19/67 anonim ***** válasza:
Arról meg már nem is beszélve, hogy az állampolgárságot nem megszerzik, hanem visszakapják, ami után a kommunista rezsim törölte azt. De van egy olyan érzésem, hogy neked aztán beszélhetek...
2011. nov. 20. 23:15
 20/67 ads2112 ***** válasza:
0%
Erdélyiek is megkapják az állampolgárságot nagyonis egyszerüen, csupán néhany rutin igazolványra van szükséguk miszerintt volt a felmenőjük között magyar. Ennyire könnyen veszi az államunk az egészet. Mit jelent igy már magyarnak lenni hogyha manapság már bárki elmondhatja magárol hogy magyar?
2011. nov. 20. 23:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!