Miért ilyenek a Magyarok?
Figyelt kérdés
Erdélyi magyar vagyok, otthol gyakran előfordult, hogy a magyarokat lenézik, beszólnak vagy akár még meg is verik őket csupán a magyarságuk miatt. 20évig éltem romániában, aztán MO-ra költöztem, de ittsem sokkal szebb a helyet, mivel le román cigányoznak (abszolut semmi közöm a cigánysághoz, tökeletesen akcentus nélkül beszélek magyarul, a nevem is magyar) amiért erdélyben születtem. Mit lehet az ilyen kretének ellen tenni?2011. nov. 20. 15:11
11/67 ads2112 

válasza:

Az elóbb emlitettem, hogy mi az oka a kötözködésnek
12/67 anonim 

válasza:

Tehát berágtál a főnöködre, és ezért minden erdélyi magyar dögöljön meg?
13/67 ads2112 

válasza:

Ne forgasd ki a szavaimat, nem kivánom senki halálát. Én csak azt mondom, hogy mindenki találjon munkát a saját országában ahol született anyanyelvtöl függetlenül, és ne jöjjon ide rabolni a megélhetésünket.
14/67 anonim 

válasza:

Ez a dolog akkor működne, ha ott, ahol laksz, senki nem menne máshova dolgozni, de még soha nem volt olyan migráció a magyarok között, mint most. Csak az én ismeretségi köröm fele dolgozik/dolgozott már máshol. Sőt, a főiskolai csoporttársak közül senki nem maradt abban a városban, ahol végzett.
15/67 ads2112 

válasza:

Hát ezaz, azért emigrálnak a magyarok mert idehaza nem találnak munkát. Naés ez minek a következmenye? Az idióta kormányunknak akik idecsőditik a romámonkat meg a többi haszonleső állmagyar bandát
16/67 anonim 

válasza:

Pff ezt te sem gondolhatod komolyan.
17/67 ads2112 

válasza:

Nemis hogy próbálnák inkább kitoloncolni őket...neeeeeeeem, azvan hogy leegyszerüsitik az állampolgárság megszerzését és idecsalja öket a kormány megélhetést igérve nekik.
18/67 anonim 

válasza:

Csakhogy a kettős állampolgárságot nem románok kapják, hanem magyarok, egyrészt, másrészt papírokat csak az kap, akinek aktív lakhelye van. Szerinted hányan szaladnak ingatlant vásárolni? Senki nem lesz olyan hülye.
19/67 anonim 

válasza:

Arról meg már nem is beszélve, hogy az állampolgárságot nem megszerzik, hanem visszakapják, ami után a kommunista rezsim törölte azt. De van egy olyan érzésem, hogy neked aztán beszélhetek...
20/67 ads2112 

válasza:

Erdélyiek is megkapják az állampolgárságot nagyonis egyszerüen, csupán néhany rutin igazolványra van szükséguk miszerintt volt a felmenőjük között magyar. Ennyire könnyen veszi az államunk az egészet. Mit jelent igy már magyarnak lenni hogyha manapság már bárki elmondhatja magárol hogy magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!