Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a fészbukon...

Mit gondoltok a fészbukon fotóikkal dicsekedő emberekről?

Figyelt kérdés
Aki 50-60 képet feltesz a gyerekéről, folyamatosan tudósít, hogy most ekkora, akkora, már ennyit hízott, kiőtt a foga, a haja, stb. Csak nekem irritáló ez, hogy valaki az intim, családi fotóit a nagyvilág elég tálalja? Mi hajtja az ilyen embereket, akik ennyire a külsőségeknek, a mutogatásnak élnek?
2011. nov. 16. 16:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
ezek az emberek élőben a legidegesítőbbek ! Én menekülök amikor egy mondatot nem képes anélkül megfogalmazni, hogy ne Pistikével kezdődjön.
2011. nov. 16. 18:17
 22/26 anonim ***** válasza:

Engem is halálra idegesít, ha valaki csak a gyerekével van folyton elfoglalva. :s

Egyértelmű, hogy büszke rá, és engem is érdekel, mi van vele, meg is kérdezem, de nem kizárólag róla akarok képeket látni, meg beszélni.

Aki csak a gyerekkel tud törődni, rövid időn belül elmarja maga mellől a régi barátait, és általában utána ők szokták azt kérdezni, hogy "Miért nem jön már, pedig legjobb barátnők voltunk", meg "Miért nem keres, amióta megszületett az én egyetlen ici-pici...?" - tisztelet a kivételnek persze, senki ne vegye magára, aki nem ilyen!

Hogy ezt önmagában fotókból mennyire lehet leszűrni, azt nem tudom, mert általában ezek az emberek inkább személyes beszélgetéskor "idegesítőek".

De még az is lehet, hogy csak nekem, mivel nekem nincs még gyerekem, és nem is tervezem a közeljövőben, hogy legyen. Lehet, hogy aki szintén szülő, annak ez máshogy hat. :)

26/L

2011. nov. 17. 13:17
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

21es vagyok. Egyáltalán nem minden anya ilyen. Vannak akik képesek leszakadni a gyerekről. Szerintem ez habitus függő (nomeg eddig gondolom nem sok izgi történt az életükben)

unokatesómék jönnek látogatóba. gyerekkel, büszkenagyival együtt. Volt alkaom amikor nem aludt délután a gyerek és minden betoppanónak elmesélték, hogy JÉZUSOM PISTIKE MA DÉLUTÁN NEM ALUDT!!! mintha egyetlen gyerek lenne a Föld kerekén aki nem aludt egyszer duán. Kitárgyalták átólzettig, de úgy, mintha azt mondanák "ez a gyerek már tud valamit, ugyanis NEM ALUDT DÉLUTÁN!!!" - mintha előbb cáfolta volna a Relativitás elméletet.

Na hadd ne meséljem el azt, hogy mekkora csoda volt amikor a kanapén aludt el a gyerek...

2011. nov. 17. 14:11
 24/26 anonim ***** válasza:

Az én sztorim:

Rég nem látott volt osztálytárssal végre "találkozunk" (sajnos csak MSN-en, de már az is több, mint a semmi), hosszasan mesélt nekem a 3 gyerekéről, csak arról, más nem is volt. Viszont mivel ilyen rég nem beszéltünk, ez most engem teljesen természetesen nagyon érdekelt, kérdeztem, hallgattam.

Aztán jött a kérdés, hogy velem mi van? Meséltem, hogy én meg egyetemre járok, karriert tervezek, elmondtam, hogy emellett milyen hobbijaim vannak, milyen barátaim vannak, hova utaznék, stb. Mindenfélét, ami meg engem foglalkoztatott az elmúlt több mint 10 évben. Erre ő: Na, és mikor jönnek a gyerekek? Hát mondom, hogy én nem tervezek, egyelőre még biztos nem.

Erre teljesen kiakadt, hogy akkor 23 évesen mi az, hogy nem tervezek gyereket, milyen életem lesz így, stb...

Nem is nagyon beszél velem azóta...

2011. nov. 17. 14:31
 25/26 anonim ***** válasza:
No igen, van az a kategória is, aki lesajnál, mert 22-3-4 évesen még nincs két gyereked, hanem esetleg tanulsz, vagy bármi mást. De sokan bevallják ám mostanában, hogy ez csak a felszín, a maszlag. És hogy igazábol magányosak, mert már senki nem a barátnöt, az embert látja bennük, csak az anyát. És mivel a nap 24 órájában össze vannak zárva a gyerekkel, csak gügyögést hallgatnak, pedig vágynának ám az értelmes szóra, történésre.
2011. nov. 17. 14:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Azt gondolom róluk, hogy a lehető legjobb helyen vannak és boldogítsák egymást ott, azon a platformon. Remélem kielégülnek annyira, hogy a munkahelyen személyesen már ne találjanak meg. Ámen.
2018. dec. 2. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!